Η Sandra Bullock δωρίζει $1εκ. για την Ιαπωνία

Η Sandra Bullock δωρίζει $1εκ. για την Ιαπωνία

Το «χρυσό κορίτσι» του Hollywood δεν έμεινε άπραγο μπροστά στην καταστροφή που επέφερε το Τσουνάμι στην άλλη άκρη της γης.

Εκεί που λέγαμε πως, σε αντίθεση με καταστροφές που είχαν γίνει παλιότερα, η τραγωδία που βρήκε πρόσφατα την Ιαπωνία δεν αντιμετωπίστηκε όπως άλλοτε από τους διάσημους –και πάμπλουτους- σταρ της διεθνής showbiz, κανείς δηλαδή δεν έκανε κάποια ευεργετική κίνηση εκτός από ελάχιστους –η κίνηση με τα βραχιόλια της Lady Gaga είναι άλλο πράγμα- ήρθε η Sandra Bullock να κάνει την εξαίρεση.

Η νικήτρια του περσινού Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου, δώρισε $1εκ. στον Ερυθρό Σταυρό, προς στήριξη των θυμάτων του Τσουνάμι στην Ιαπωνία. Η ανθρωπιστική οργάνωση δήλωσε: «Ο Αμερικάνικος Ερυθρός Σταυρός είναι τρομερά ευγνώμων απέναντι σε αυτή την γενναιόδωρη κίνηση της Sandra Bullock και της οικογένειάς της. Αυτή η προσφορά είναι ζωτικής σημασίας μιας και ο Ερυθρός Σταυρός δουλεύει ώστε να παρέχει σημαντική βοήθεια και είδη πρώτης ανάγκης σε αυτή τη περίοδο επείγουσας ανάγκης για τόσους ανθρώπους στην Ιαπωνία».

Να σημειώσουμε εδώ πως η Bullock έχει ξαναδείξει παρόμοιο ανθρωπιστικό έργο, όταν το 2010 είχε δώσει $1εκ. στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για να συνεισφέρει στην βοήθεια απέναντι στους σεισμόπληκτους κατοίκους της Αϊτής.