Πώς ο Πέτρος Κωστόπουλος αναστάτωσε το Mega

Πώς ο Πέτρος Κωστόπουλος αναστάτωσε το Mega

Η αλλαγή στη μέρα προβολής που έφερε πανικό

Και ενώ η πρεμιέρα του ανανεωμένου πρωινού του Mega με τον νέο παρουσιαστή ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου μια απόφαση του Πέτρου Κωστόπουλου έφερε τα απάνω κάτω στην παραγωγή. Ο εκδότης και δημοσιογράφος που επέστρεψε από την Αμερική την περασμένη Κυριακή, θέλησε να αλλάξει η ημέρα προβολής η πρεμιέρα της εκπομπής και να μεταφερθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία, στις 14 Οκτωβρίου τελικά.

Κάτω από άλλες συνθήκες η παραγωγή της εκπομπής δεν θα είχε αντιρρήσεις, όμως όπως μας αποκάλυψε άνθρωπος του καναλιού, οι περισσότερες ενότητες της εκπομπής, είναι στον αέρα. Δεν είχε κλείσει καν η λίστα των καλεσμένων, αλλά ούτε έχει ξεκαθαρίσει 100 τοις εκατό η συμμετοχή της Τζένης Μπαλατσινού. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η Τζένη θα εμφανίζεται μόνο δύο φορές την εβδομάδα, ενώ λένε ότι ο Πέτρος θέλει να εντάξει τη γυναίκα του στο πάνελ της εκπομπής.

Άσχετα όμως με τις φήμες για την εκπομπή, για το πάνελ και για τη συμμετοχή της Τζένης στο πλευρό του συζύγου της και κεντρικού παρουσιαστή, το θέμα είναι ότι ένα ολόκληρο κανάλι ζει σε πανικό και τρέχει για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Πέτρου Κωστόπουλου που θέλει να βγει στον αέρα την επομένη Δευτέρα.
Δεν μπορεί για να επιμένει τόσο πολύ, κάτι θα ξέρει, κάποιο καλό ένστικτο θα έχει.