Ο παρ’ ολίγον καβγάς του Αρναούτογλου με στέλεχος του ΑΝΤ1

Ο παρ’ ολίγον καβγάς του Αρναούτογλου με στέλεχος του ΑΝΤ1

Τα νεύρα όλων είναι σπασμένα.

Όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Acro στον Κεραμεικό, στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1,εκτός από την άψογη διοργάνωση οι πιο παρατηρητικοί μπόρεσαν να ανακαλύψουν και άλλα πράγματα που αφορούσαν τους παρουσιαστές του καναλιού και τις τεταμένες σχέσεις τους με στελέχη του σταθμού.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδειξε μια απροθυμία να συνεργαστεί με τους ανθρώπους του ANT1, οι οποίοι έκαναν ότι μπορούσαν για να ικανοποιήσουν τους δεκάδες δημοσιογράφους απ όλα τα Media. Αυτόπτες μάρτυρες μας μετέφεραν την επικίνδυνη ένταση μεταξύ του παρουσιαστή και διοικητικού στελέχους, η οποία παρ΄ ολίγον να ξεφύγει από το λεκτικό διαπληκτισμό, όταν ο Γρηγόρης αρνήθηκε να μιλήσει σε ένα συνεργείο που περίμενε ώρα για κάποιες δηλώσεις.

Για ποιο λόγο ο Γρηγόρης προτίμησε να κάνει τις δικές του επαφές και να αγνοήσει επιδεικτικά και μπροστά σε πλήθος κόσμου τις υποδείξεις άνθρωπου του κανάλι και μάλιστα με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο, είναι άγνωστο, αλλά αν πρέπει να τον δικαιολογήσουμε θα πούμε ότι λίγο πριν την πρεμιέρα, όλων τα νεύρα είναι σε ευαίσθητη ισορροπία.