Ποιας superstar ο σύζυγος θέλει να κάνει αγγειεκτομή, αλλά δεν έχει τα χρήματα;

Γωγώ Φούντα
Ποιας superstar ο σύζυγος θέλει να κάνει αγγειεκτομή, αλλά δεν έχει τα χρήματα;

Όπου αγγειεκτομή είναι ειδική επέμβαση που αναστέλει την ανδρική γονιμότητα!

Δεν ξέρουμε πώς θα σας φανεί η είδηση αυτή, αλλά εμάς μας φάνηκε κάπως αστεία και σουρεάλ! Αναμφισβήτητα βέβαια, συνειδητοποιήσαμε ότι οι πλούσιοι και διάσημοι, κάποια στιγμή μένουν μόνο με τη... φήμη, καθώς η περιουσία κάνει φτερά!

Μία από αυτές λοιπόν, είναι και η Tori Spelling, η οποία είναι πολύ πιο διάσημη ως γόνος μιας εκ των πλουσιοτέρων οικογενειών των ΗΠΑ, παρά σαν ηθοποιός, αν εξαιρέσει φυσικά κανείς το θρυλικό Beverly Hills, 90210, του οποίου παραγωγός ήταν ο ισχυρότατος μπαμπάς της, Aaron!

Η Tori λοιπόν, αποκάλυψε πρόσφατα, ότι αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ σε μία προσπάθεια να μας δώσει να καταλάβουμε το... μέγεθος της συμφοράς, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει καν χρήματα για να κάνει ο σύζυγός της, Dean... αγγειεκτομή, ειδική και λεπτή επέμβαση προκειμένου να ανασταλεί η γονιμότητά του!

Η αλήθεια είναι ότι η οικογένεια, έχει ήδη 4 παιδιά, και μάλλον, αν κρίνουμε και από την επικείμενη επέμβαση, για κάποιο περίεργο λόγο δεν μπορούν να σταματήσουν να... τεκνοποιούν!

Εμείς να τους προτείνουμε να αγοράσουν μία τηλεόραση, έτσι για να έχουν με κάτι να ασχολούνται τα βράδια, εκτός από το sex φυσικά!

Διαβάστε ακόμη:

Δούκισσα Νομικού: Τώρα και μέσα στις 45 (!) πιο sexy γυναίκες του κόσμου

«Νιώθω τόσο μόνη! Είναι τρομακτικό να γερνάς»: Ποια το είπε (μαζί με άλλα);

Τρομάξαμε. Δείτε την πεθερά Middleton 3 ώρες πριν την βάφτιση