Το ένοχο στυλιστικό παρελθόν της Jessica Biel! Για ποια εμφάνισή της... ντρέπεται;

Γωγώ Φούντα
Το ένοχο στυλιστικό παρελθόν της Jessica Biel! Για ποια εμφάνισή της... ντρέπεται;

Γιατί κανείς δεν είναι τέλειος!

Μπορεί να θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες και σέξι stars του Hollywood, αλλά αν νομίζατε ότι διέθετε πάντοτε άψογη αίσθηση του στυλ κάνετε τεράστιο λάθος!

Ο λόγος για την Jessica Biel η οποία ομολογουμένως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιο διάσημη λόγω του γάμου της με τον Justin Timberlake και των στυλιστικών της επιλογών, παρά για τις ταινίες που γυρίζει και γενικότερα την... υποκριτική της δραστηριότητα!

Ωστόσο, ακόμα και το στυλ της δεν ήταν πάντα άψογο όπως μας επέτρεψε η ίδια να διαπιστώσουμε με μία φωτογραφία της από το μακρινό 1997. Η έφηβη τότε Jessica ποζάρει στο κόκκινο χαλί με ένα ανεκδιήγητο baggy-καμπάνα παντελόνι και ακόμη πιο ανεκδιήγητα παπούτσια!

Θα μας πείτε τώρα, ότι η μόδα αλλάζει και καλύτερα να ρίξουμε κι εμείς μια ματιά στις παλιές μας φωτογραφίες! Σύμφωνοι! Αλλά εκτός του ότι εμείς δεν έχουμε εμφανιστεί σε κόκκινο χαλί, μέχρι τώρα τουλάχιστον(!), απλά δανειζόμαστε τα λόγια της ίδιας της Jessica η οποία μάλιστα δε δίστασε να κυκλώσει ότι θεωρεί λάθος από την εμφάνιση αυτή! Ναι, έχει βάλει σε κύκλο τα πάντα!

Δεν πειράζει βρε Jessica. Το θετικό είναι ότι βελτιώθηκες εντυπωσιακά. Εξάλλου και ο σύζυγος Justin, ένα από τα μεγαλύτερα style icons του πλανήτη, έχει κάνει τα τέρατα! Θα ξεχάσουμε την... τζιν εμφάνιση με τη Britney Spears;

Διαβάστε ακόμη:

50 Shades Of Grey:Τι είπε η πρωταγωνίστρια της ταινίας που μάλλον θα δυσαρεστήσει πολλούς;

Άσχημα τα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη

Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια:Δείτε την sexy φωτό της Kim που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων