Jennifer Aniston-Justin Theroux: Μήπως ήρθε η ώρα του χωρισμού;

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston-Justin Theroux: Μήπως ήρθε η ώρα του χωρισμού;

Οι πληροφορίες πάντως δεν είναι και οι πιο ευχάριστες

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και παρόλο που τα διάσημα ζεύγη θα έπρεπε να γιορτάζουν, βασικά όλα αλλά για τα διάσημα έχουμε πληροφορίες, είναι και κάποιο που θα ευχόταν η μέρα αυτή να μην υπήρχε στο χάρτη!

Ο λόγος για την Jennifer Aniston και τον Justin Theroux, οι οποίοι σύμφωνα με πηγές βρίσκονται πραγματικά ένα βήμα πριν το χωρισμό! Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η απουσία του Justin από τα γενέθλια της καλής του, αλλά αυτό είναι ίσως το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του χωρισμού τους.

Φίλοι του διάσημου ζεύγους, ισχυρίζονται ότι οι 2 τους τον τελευταίο καιρό έχουν πολύ αραιή επικοινωνία ενώ κάνουν λόγο και για... νεύρα της Aniston λόγω των συχνών αναβολών στον επικείμενο γάμο τους.

Μάλιστα, ακόμα και στην κηδεία του καλού τους φίλου Philip Seymour Hoffman δεν πήγαν μαζί, με τον Justin να δίνει το παρόν, και την αγαπημένη του να βρίσκεται για δουλειές στο Los Angeles.

Δεν είναι μάλιστα εκείνοι, που κάνουν λόγο για χωρισμό, καθώς το μόνο που μένει είναι απλά να το ανακοινώσουν και επίσημα. Η αλήθεια είναι ότι ευχόμαστε να μην ισχύουν όλα αυτά, γιατί την Jennifer την αγαπάμε και της αξίζει να είναι με ένα καλό παιδί. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε αν ο Theroux είναι και αγγελούδι, αλλά αφού αυτός βρίσκεται...

Διαβάστε ακόμη:

Η Jessica Alba δεν είναι και τόσο καλό κορίτσι τελικά! Δείτε τι έκανε και μας άλλαξε γνώμη

Άσχημα τα νέα για τη Χριστίνα Λαμπίρη