Ποιός πασίγνωστος Hollywoodιανος αστέρας παντρεύετε πορνοστάρ;

Ποιός πασίγνωστος Hollywoodιανος αστέρας παντρεύετε πορνοστάρ;

Αυτός θα είναι ο τέταρτος γάμος του

Ο Charlie Sheen έχει ήδη παντρευτεί και έχει χωρίσει τρεις φορές ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί. Ο 48χρονος Hollywoodιανός αστέρας έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Brett Rossi, η οποία είναι πρωταγωνίστρια σε αισθησιακές- ερωτικές ταινίες ή αν προτιμάτε πορνοστάρ.

Ο ηθοποιός μαζί με την 24χρονη αγαπημένη του βρέθηκαν στην Χαβάη για διακοπές με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να κάνει πρόταση γάμου. Μάλιστα όπως αναφέρει το TMZ το πρωί της Παρασκευής σαν gentleman γονάτισε μπροστά στην Brett και εκείνη είπε το πολυπόθητο "ναι".

Πάντως αν κρίνουμε από το παρελθόν του σίγουρα ο Charlie Sheen δεν είναι από τους άνδρες που φοβούνται τον γάμο. Άλλωστε με την ίδια ευκολία που κάνει πρόταση, με την ίδια ευκολία χωρίζει και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Να σας θυμίσουμε ότι το 1995 ο ηθοποιός παντρεύτηκε το μοντέλο Donna Peele με την οποία χώρισε ένα χρόνο αργότερα. Το 2002 παντρεύτηκε την Denise Richards με την οποία χώρισε μετά από δυο χρόνια ενώ το 2008 παντρεύτηκε την Brooke Mueller με την οποία χώρισε το 2011.

Όπως μπορείτε να δείτε στατιστικά κάθε γάμος διαρκεί και ένα χρόνο περισσότερο, ευχόμαστε αυτή τη φορά ο ηθοποιός να στεριώσει και να μην χωρίσει σε 4 χρόνια όπως φαίνεται βάση στατιστικών δεδομένων!

Διαβάστε επίσης:

Ο άτακτος Charlie Sheen και η πορνοστάρ σύντροφός του προσέφεραν θέαμα στο Μεξικό!

Σε ποια star ανήκει αυτό το... αποστεωμένο και γεμάτο φλέβες μπράτσο;