Ποιος σέξι star βγήκε τρέχοντας στους δρόμους μόνο με το... μποξεράκι του;

Γωγώ Φούντα
Ποιος σέξι star βγήκε τρέχοντας στους δρόμους μόνο με το... μποξεράκι του;

Δίνοντας φυσικά χαρά σε πολλά... θηλυκά

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο θα ονειρεύονταν κάτι τέτοιο, και εκείνος είπε να μην τους χαλάσει χατίρι και να κάνει το... όνειρό τους πραγματικότητα! Γι' αυτό λοιπόν, έβαλε, ή μάλλον έβγαλε τα ρούχα του, και φορώντας τα απολύτως απαραίτητα άρχισε να τρέχει στους δρόμους!

Ο λόγος για τον supersexy Tom Hardy, ο οποίος στο πλαίσιο συμμετοχής του στην καμπάνια Stand Up To Cancer, βγήκε... κυριολεκτικά από τα ρούχα του! Φορώντας μόνο ένα μπλε μποξεράκι, μία ρόμπα και αθλητικά παπούτσια, άρχισε να τρέχει σαν τρελός ενώ η κάμερες τον ακολουθούσαν κατά πόδας!

Βέβαια, το αποκορύφωμα της όλης υπόθεσης, δεν είναι μόνο το γεγονός ότι το αγόρι αυτό έχει ευαισθησίες, εκτός φυσικά από ταλέντο, αλλά κυρίως το γεγονός ότι έδωσε την ευκαιρία στις αμέτρητες θαυμάστριές του να χαζέψουν το... ζωγραφιστό του στέρνο!

Τι κι αν δείχνει λιγάκι σαν τρελός κύριος που τρέχει προς το... άγνωστο; Εμείς τον βρίσκουμε αφόρητα σέξι κάτι που πιστεύουμε και για τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών! Και... γδύθηκε και για καλό σκοπό! Ας μην το ξεχνάμε αυτό.

Διαβάστε ακόμη:

Η κατάθλιψη του Πέτρου, τα βίτσια των σταρ στο σεξ και τα... αξύριστα πόδια της Victoria

Mila Kunis: Δε νιώθει σέξι αλλά έχει ένα μυστικό που τρελαίνει τους άντρες

Η Jennifer Lopez επιστρέφει με ρόλο σε τηλεοπτική σειρά!