«Μου πρόσφεραν 1.000.000 λίρες για ένα δείπνο, αλλά αρνήθηκα»! Ποιο supermodel το είπε;

Γωγώ Φούντα
«Μου πρόσφεραν 1.000.000 λίρες για ένα δείπνο, αλλά αρνήθηκα»! Ποιο supermodel το είπε;

Και μπράβο της γι' αυτό

Η ομορφιά σίγουρα ανοίγει πόρτες και πιστεύουμε ότι δεν υπάρχουν πολλοί πλέον που να μην το πιστεύουν αυτό. Από κει και πέρα βέβαια, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός, το πώς θα διαχειριστεί μία σέξι εμφάνιση και φυσικά τον αντίκτυπο που θα έχει αυτή στον υπόλοιπο κόσμο.

Υπάρχουν βέβαια και κάποια φωτεινά θα λέγαμε παραδείγματα, στο... βούρκο της showbiz, τα οποία διατηρούν την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό τους σε υψηλά επίπεδα. Ένα από αυτά, είναι και το supermodel των '90s Claudia Schiffer η οποία εν αντιθέσει με πολλές συναδέλφους της, διατηρεί ένα άκρως χαμηλό και διακριτικό προφίλ.

article-2569862-003466AF00000258-988 634x529

Η γερμανίδα καλλονή, που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη χρυσή εποχή του modelling, έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τα... περίεργα που της έχουν συμβεί λόγω επαγγέλματος: «Το πιο περίεργο που μου έχει συμβεί, ήταν με έναν άραβα πρίγκιπα. Μου έδινε λοιπόν 1.000.000 λίρες, μόνο και μόνο για ένα δείπνο μαζί του. Φυσικά αρνήθηκα, και κάποιο άλλο μοντέλο πήρε τη θέση μου. Θεωρώ ότι δεν είναι το παν τα λεφτά. Το μόνο που θέλω είναι να περπατάω με το κεφάλι ψηλά γι' αυτό που κάνω και όχι να ντρέπομαι», είπε το διάσημο μοντέλο.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές θα υπέκυπταν στον πειρασμό και θα... δέχονταν την πρόταση, οπότε είναι προς τιμήν της! Το ακόμα πιο ενδιαφέρον βέβαια, θα ήταν αν αποκάλυπτε ποια τελικά πήγε... στη θέση της!

Διαβάστε ακόμη:

Αρραβωνιάστηκαν Ashton Kutcher και Mila Kunis: Δείτε το... τεράστιο μονόπετρό της!

Δισεκατομμυριούχος...κλαίει τα 500.000 δολάρια που έδωσε για να έχει δίπλα του την Κim

Έχεις δει την αδερφή του Γιώργου Καπουτζίδη;