Σκάνδαλο: To sex tape της Marilyn Monroe βγαίνει σε δημοπρασία

Σκάνδαλο: To sex tape της Marilyn Monroe βγαίνει σε δημοπρασία

Υπήρξε μυστικό για δεκαετίες

Υπάρχει περίπτωση η Marilyn Monroe να έχει κάνει sex με τον John F. Kennedy, αλλά και με τον Robert F. Kennedy και όλο αυτό να υπάρχει σε video;

Έτσι ισχυρίζεται ο William Castleberry, ένας πρώην σωματοφύλακας που είχε στην κατοχή του το video για πολλά χρόνια αλλά δεν το δημοσιοποίησε ποτέ από σεβασμό στον πρώην άντρα της Marilyn, τον διάσημο αθλητή Joe DiMaggio, με τον οποίο υπήρξαν καλοί φίλοι.

Ο σωματοφύλακας επίσης ισχυρίζεται ότι το video και άλλα προσωπικά του αντικείμενα κλάπηκαν από το σπίτι του, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι το «κλεμμένο» sex tape θα βγει την Τρίτη σε δημοπρασία, την οποία προσπαθεί να εμποδίσει ο William, ο οποίος δεν αποκαλύπτει φυσικά πώς βρέθηκε στην κατοχή του ένα τόσο ευαίσθητο και σπάνιο ντοκουμέντο που κρατείται για δεκαετίες μυστικό.

Το Tmz αποκάλυψε την ιστορία και όλο περιμένουν με κομμένη ανάσα να μάθουν τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας.
Πάντως αρκετοί είναι εκείνοι που ορκίζονται ότι σίγουρα υπήρχε ένα video το οποίο χρησιμοποιήθηκε και σαν μέσω εκβιασμού για τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ από τις μυστικές υπηρεσίες. Αν ποτέ δουμε ποτε το video, θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ακόμη και αν αφορά ανθρώπους που έζησαν πολλές δεκαετίες πριν.