Dancing with the stars: Ποιος διαγωνιζόμενος είχε τον πιο κόντρα ρόλο στο κυριακάτικο show;

Dancing with the stars: Ποιος διαγωνιζόμενος είχε τον πιο κόντρα ρόλο στο κυριακάτικο show;

Μη, παρασύρεστε από το συνδυασμό pon pon και φούξια τοπ, ο Τρύφωνας Σαμαράς χόρεψε σε ένα κόντρα ρόλο.

Οι θαμαστές του Dancing with the stars, έχουν έναν αγαπημένο συμμετέχοντα. Αυτός δεν είναι άλλος από το Τρύφωνα Σαμαρά που καταφέρνει να γοητεύσει το κοινό με το μπρίο, το ταλέντο και τις ατάκες του.

Στο πρώτο επεισόδιο του show έπεισε τους κριτές ως μοιραίος άντρας - χορευτής και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές. Στο δεύτερο, του δόθηκε μία πιο παιχνιδιάρικη χορογραφία, στην οποία έχασε κάποια βήματα, με αποτέλεσμα να κριθεί αυστηρά. Ανάμεσα στις ατάκες της κριτικής που δέχτηκε ακούστηκε και πως ο Τρύφωνας εκτέλεσε ένα κόντρα ρόλο στη χορογραφία.

Μάλλον, οι κριτές θεωρούν πως ο διάσημος κομμωτής ανταποκρίνεται στο στερεότυπο του άντρα «αξύριστο look, jean και t-shirt, δερμάτινο jacket, τσιγάρο στο στόμα και ρεμπέτικη μουσική στο cd player», που κουβέντα δε σηκώνει και το βγάζει το σουγιά με το παραμικρό. Δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη εξήγηση στο συγκεκριμένο σχόλιο του κύριου Λάτσιου. Πάντως, εμείς δηλώνουμε πως θέλουμε το Τρύφωνα μόνο σε κόντρα ρόλους, για να κάνει την τηλεόραση λίγο πιο χαρούμενη, γιατί από macho στερεότυπα στερεότυπα έχουμε πήξει στην ελληνική κοινωνία και καταντά κουραστικό.