Κάποιος την ψώνισε: Ο Jared Leto συγκρίνει τον εαυτό του με τον Χριστό

Κάποιος την ψώνισε: Ο Jared Leto συγκρίνει τον εαυτό του με τον Χριστό

Η φωτογραφία και το σχόλιο που θα προκαλέσει.

Όταν λένε πώς όταν κάποιος αρχίζει να συγκρίνει τον εαυτό του με ιστορικά πρόσωπα, υπάρχει πρόβλημα υπερβολικής αυτοπεποίθησης. Το να συγκρίνεσαι όμως με τον Ιησού ακόμη και στο στυλ μοιάζει σχεδόν με ιεροσυλία.

Όταν ο John Lennon είχε δηλώσει το 1966 ότι οι Beatles είναι πιο διάσημοι από το Χριστό είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων από φανατικούς και μη Χριστιανούς που είχαν απειλήσει σχεδόν να τον κάψουν ζωντανό.
Ήταν τόσο ισχυρή η προειδοποίηση που χρειάστηκαν σχεδόν 4 δεκαετίες για να ξανακάνει κάποιος star σχόλιο για τον υιό του θεού.

Ο Jared Leto έβαλε μια φωτογραφία του Χριστού και μια δική του δίπλα-δίπλα και έγραψε στο instagram ότι το στιλ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμουδεν έιναι ευνοϊκές για τον Leto και αναμένεται να ξεσηκώσει πολύ κόσμο και να προκαλέσει αντιδράσεις.

Η αλήθεια είναι ότι όσο και αν δεν θέλεις να το προσπεράσεις δεν γίνεται. Η ομοιότητα είναι σκανδαλιστική, όπως σκανδαλιστικό είναι και το γεγονός ότι συγκρίθηκε με τον Ιησού. Πρόκειται για χιούμορ ή απλά η απρόσμενη και ξαφνική επιτυχία έκανε τον ηθοποιό να την ψωνίσει άσχημα; Θα δείξει.