Τι πάει στραβά με την εμφάνιση αυτή της Kate Moss; Κοιτάξτε προσεκτικά

Γωγώ Φούντα
Τι πάει στραβά με την εμφάνιση αυτή της Kate Moss; Κοιτάξτε προσεκτικά

Όποιος το βρει κερδίζει!

Είναι ίσως το μεγαλύτερο style icon που έχει υπάρξει ποτέ, και φυσικά ένα από τα πιο πετυχημένα supermodels στην ιστορία της παγκόσμιας μόδας! Οπότε, όπως και να εμφανιστεί και ότι κουλό κι αν κάνει, παραμένει μία... θεότητα που απλά δεν έχεις να τις προσάψεις τίποτα!

Μία τέτοια εμφάνιση έκανε και πριν λίγες μέρες η Kate Moss, η οποία βρίσκεται στο St. Barts για διακοπές, και φυσικά ξεφάντωμα! Η διάσημη αγγλίδα λοιπόν, είπε να γνωρίσει τη νυχτερινή ζωή του διάσημου θερέτρου και γι' αυτό φόρεσε τα καλά της, πήρε και την παρέα της και βγήκε για να πιει και να διασκεδάσει!

Παρόλο λοιπόν που για ακόμη μία φορά το στιλ της ήταν υποδειγματικό, με ένα υπέροχο κοντό μαύρο φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, με μία πιο προσεκτική ματιά, παρατηρήσαμε το... αλλόκοτο της υπόθεσης! Η Kate... δε φορούσε παπούτσια και πιο συγκεκριμένα τα κρατούσε στο χέρι!

Θα μας πείτε τώρα, διακοπές είναι η γυναίκα καλά κάνει και κυκλοφορεί πιο χαλαρή! Αλλά η αλήθεια είναι, ότι αυτή τη φορά η Kate δε φορούσε μαγιό και παρεό, ούτε καν σορτς παραλίας, αλλά μαύρο βραδινό φόρεμα! Αλλά από την άλλη, αν έτσι βολεύεται η ίδια, ποιοι είμαστε εμείς που θα την κρίνουμε;

Διαβάστε ακόμη:

Πολύ γνωστή τραγουδίστρια ήρθε αντιμέτωπη με το θάνατο: «Μου έδωσαν 24ώρες ζωής»

Θυμάστε τον γλυκύτατο πιτσιρικά του «Love Actually»; Μεγάλωσε και έχει και κοπέλα!