Παράξενες δίαιτες και βάρη: Αποκαλύφθηκε πώς η Monroe διατηρούσε τη θρυλική σιλουέτα της

Γωγώ Φούντα
Παράξενες δίαιτες και βάρη: Αποκαλύφθηκε πώς η Monroe διατηρούσε τη θρυλική σιλουέτα της

Η Marilyn μιλάει για γυμναστική και δίαιτα σε μία σπάνια συνέντευξη

Η αλήθεια είναι ότι τα γυναικεία πρότυπα, έχουν αλλάξει δραματικά με το πέρασμα των χρόνων! Όχι μόνο από άποψη συμπεριφοράς, εργασίας και φυσικά ελευθεριών, αλλά ακόμα και από άποψη εμφάνισης. Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι αν η Marylin Monroe προσπαθούσε να κάνει καριέρα σήμερα, οι image makers θα την έβαζαν να κάνει αυστηρότατη δίαιτα!

Κι όμως, αν έχετε στο μυαλό σας, την μεγαλύτερη ίσως σεξοβόμβα που πέρασε από την μεγάλη οθόνη, ως την τεμπέλα και πληθωρική παρουσία, που το μόνο που έκανε ήταν να ποζάρει και να... σκανδαλίζει τους άντρες, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος!

Σπάνιες φωτογραφίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, δείχνουν μία Monroe να κάνει... βάρη, κοιλιακούς και κατακόρυφο, μέσα στο μικροσκοπικό της διαμέρισμα, λίγο πριν γίνει παγκοσμίως διάσημη. Ο φωτογράφος που είχε φωτογραφήσει την εκκολαπτόμενη star, θυμάται ότι η Marilyn φλέρταρε και με τους τρεις άντρες του συνεργείου, και πως τους είχε κάνει να πιστεύουν, ότι αν οι υπόλοιποι έφευγαν από το δωμάτιο, κάτι υπέροχο θα γινόταν (με τον καθένα ξεχωριστά)!

Η ίδια μάλιστα, στη συνέντευξη που συνόδευε την υπέροχη φωτογράφηση, μίλησε για γυμναστική και δίαιτα, κάτι που ίσως να μην έκανε ποτέ ξανά στη ζωής της: «Ποτέ δεν θεώρησα το κορμί μου εξαιρετικό και ιδανικό. Το μοναδικό που κάποτε με απασχολούσε, ήταν το να τρώω αρκετά. Βέβαια, πλέον, με απασχολεί περισσότερο το να μην τρώω πια τόσο πολύ! Με την άσκηση δεν είχα ποτέ μου πρόβλημα, αλλά σίγουρα όχι και εμμονή. Γενικότερα απεχθάνομαι οτιδήποτε πρέπει να κάνω εξαναγκαστικά, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει μόνο για τη γυμναστική», έλεγε η θρυλική ηθοποιός.

Όσον αφορά στη διατροφή της, αποκάλυψε κάποια... ιδιαίτερα διατροφικά μυστικά τα οποία εφάρμοζε προκειμένου να διατηρεί τη σιλουέτα της: «Αμφιβάλω αν ποτέ κάποιος γιατρός θα είναι σε θέση να δώσει καλύτερο γεύμα από το πρωινό μου. Ξεκινάω λοιπόν την μέρα μου με ένα ποτήρι ζεστό γάλα, στο οποίο έχω ρίξει μέσα ένα χτυπημένο αυγό! Είναι ότι καλύτερο για ένα πολυάσχολο κορίτσι! Μεσημεριανό δεν τρώω και πολύ συχνά, αλλά το βραδινό μου είναι σχεδόν πάντα το ίδιο: Πρωτείνη και καρότα! Μου αρέσουν τόσο πολύ τα καρότα που είμαι σίγουρη ότι στην προηγούμενη ζωή μου ήμουν λαγός», ολοκληρώνει!

Αυτά για να μη λέτε ότι oι γυναίκες εκείνης της εποχής, ήταν πιο ευνοήμενες από τα πρότυπα που επικρατούσαν!

Διαβάστε ακόμη:

Πατέρας και κόρη «παντρεύτηκαν» σε μια ιδιαίτερα γλυκιά τελετή

Θέλεις να στείλεις σέξι φωτό στον καλό σου;Αυτή η διαφήμιση θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς