Και το Oscar ατυχίας πηγαίνει στη Beyonce! Όσο κι αν την αποφεύγει, όλο μπροστά της είναι

Γωγώ Φούντα
Και το Oscar ατυχίας πηγαίνει στη Beyonce! Όσο κι αν την αποφεύγει, όλο μπροστά της είναι

Για έναν καθαρισμό πήγε η γυναίκα και το κακό... έγινε

Όταν εμείς λέμε ότι εκεί στο Hollywood ο κόσμος είναι μικρός και πως δεν μπορείς να κρυφτείς από κανέναν, μας λέτε υπερβολικούς! Αλλά να που το τελευταίο πάθημα της Beyonce, έρχεται να μας επιβεβαιώσει πανηγυρικά και να μας δείξει ότι αν τελικά είσαι πλούσιος και διάσημος οι επιλογές σου είναι πολύ περιορισμένες!

Κίνησε λοιπόν και η superstar να επισκεφθεί το δερματολόγο της πριν λίγες ώρες, με τους φωτογράφους φυσικά να καραδοκούν, και τσουπ, λίγα λεπτά μετά εμφανίστηκε αγέρωχη και η άσπονδη φίλη της Kim Kardashian! Πολλοί ήταν εκείνοι που γέλασαν χαιρέκακα με το πάθημα των 2 κυριών, καθώς είναι γνωστό όχι μόνο ότι οι σχέσεις τους δεν είναι οι καλύτερες, αλλά ότι η Beyonce αποφεύγει την Kim όπως ο διάολος το λιβάνι!

Η συγκεκριμένη βέβαια δερματολογική κλινική, εκτός του ότι είναι μία από τις πιο φημισμένες και ακριβές του Los Angeles, είναι πόλος έλξης πολλών celebrity, οι οποίες κάνουν εκεί το μηνιαίο τους ρεκτιφιέ! Κάποιοι καλοί άνθρωποι είπαν ότι οι 2 κυρίες είχαν κανονίσει να επισκεφθούν μαζί την κλινική, ώστε να μπορέσουν να τα πουν κατά τη διάρκεια της περιποίησής τους. Κάποιοι άλλοι βέβαια υποστήριξαν, ότι η μία δεν είχε ιδέα για την επίσκεψη της άλλης και πως μάλλον οι υπεύθυνοι τους έπαιξαν ένα... κακόγουστο παιχνίδι!

Όλα αυτά έρχονται σε συνδυασμό με τους ισχυρισμούς της Beyonce ότι δε θέλει να παραβραθεί στο γάμο Kardashian-West γιατί θεωρεί ότι θα κάνει κακό στο προφίλ της. Κι ύστερα λένε ότι εκεί στο Hollywood δεν υπάρχουν... λυκοφιλίες!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό πόνεσε: Από ποιον υπέρ-διάσημο κύριο «έφαγε» επική πόρτα η Kim Kardashian;

Που πάει μόνη της μες στη μαύρη νύχτα η Gwyneth Paltrow;