«Ποτέ δεν μπορώ να του δώσω αρκετό σεξ»: Ποια σταρ το είπε για τον άντρα της; (βίντεο)

«Ποτέ δεν μπορώ να του δώσω αρκετό σεξ»: Ποια σταρ το είπε για τον άντρα της; (βίντεο)

Κλαίγοντας μπροστά στην κάμερα!


Η Tori Spelling — ηθοποιός, κληρονόμος μιας χρεωκοπημένης αυτοκρατορίας, best-selling συγγραφέας και tabloid star — παίζει συνεχώς στις ειδήσεις τελευταία, για δύο λόγους. Και οι δύο λυπηρπί και προσωπικοί. Ο άντρας της Dean McDermott, είναι εθισμένος στο σεξ και την απάτησε με μία πολύ μικρότερή της κοπέλα κάτι που εκτέθηκε στο διαδίκτυο και πήρε τρελές διαστάσεις καταστρέφοντας τον φαινομενικά ευτυχισμένο γάμο της.

article-2597307-1CD69FD300000578-217 634x889

Η Spelling όμως δε σταματά πουθενά. Ο McDermott εισήχθη σε κλινική απεξάρτησης για να ξεπεράσει τον εθισμό του, εκείνη όμως παίρνει τις κάμερες του νέου ριάλιτυ με θέμα τη ζωή της, στο Lifetime ονόματι True Tori, που ξεκινά στις 22 Απριλίου και τα βγάζει όλα στη φόρα. Το ζευγάρι έχει ξαναεκτεθεί στα φώτα της καθημερινής δημοσιότητα με το Oxygen show, Tori & Dean, που κράτησε από το 2007 ως το 2012.

enhanced-17168-1397244989-13

Το True Tori όπως φαίνεται από το τρέηλερ όμως, παραείναι ωμό. Στο σποτάκι εμφανίζεται η ίδια η Tori Spelling κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τον άντρα της στην κλινική όπου εκείνος εξηγεί τι του συμβαίνει, κλαίγοντας να λέει στις κάμερες κοιτώντας τον: “Ποτέ δεν μπορώ να του δώσω αρκετό sex.”

Και μη χειρότερα! Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη:

Η Tori Spelling βγάζει στο reality σκηνές του συζύγου της από την κλινική απεξάρτησης!

Απ’ το κακό στο χειρότερο: Η νέα εμφάνιση της Tori Spelling που προκαλεί σοκ