Τι κι αν τα πέταξε όλα οι κριτικές την... έθαψαν! Ποια star το φυσάει και δεν κρυώνει;

Γωγώ Φούντα
Τι κι αν τα πέταξε όλα οι κριτικές την... έθαψαν! Ποια star το φυσάει και δεν κρυώνει;

Η θυσία δεν απέδωσε... καρπούς τελικά!

Λένε ότι οι ηθοποιοί τα δίνουν ολα για την τέχνη, κάτι που φυσικά μεταφράζεται σε τρομακτική εξωτερική αλλαγή, όπως απώλεια κιλών ή το αντίθετο, μελέτη απαιτητικών χαρακτήρων ικανούς να τους οδηγήσουν στο ψυχιατρείο και φυσικά ολόγυμνες σκηνές μπροστά σε δεκάδες μέλη συνεργείων!

Μία τέτοια σκηνή κλήθηκε να κάνει και η σέξι Olivia Wilde η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία Third Person και υποδύεται την ερωμένη του Liam Νeeson! Παρά το γεγονός ωστόσο, των τεράστιων ονομάτων της ταινίας, εκτός από τους 2 προαναφερθέντες, πρωταγωνιστούν οι Mila Kunis, James Franco, Adrien Brody και Kim Basinger, η ταινία δεν κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτικούς οι οποίοι όχι μόνο την κατέθαψαν αλλά κυριολεκτικά τη... διέσυραν!

Οι σκηνές ανάμεσα σε Wilde και Neeson χαρακτηρίστηκαν αηδιαστικές ενώ το σύνολο της ταινίας, απογοήτευσε τόσο πολύ, που αρκετοί είναι αυτοί που υποστήριξαν, ότι παρά την παταγώδη καλλιτεχνική της αποτυχία, ίσως πάει καλά σε εισπράξεις, μιας και το κοινό θα θελήσει να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια το πόσο... μεγάλη πατάτα είναι!

Καημένη Olivia τι σου' μελε να πάθεις! Εμ να γδυθείς, εμ να μην καταφέρεις και απολύτως τίποτα! Δύσκολη η ζωή!

Διαβάστε ακόμη:

Χαμός στο σετ διάσημης σειράς! Ποιες 2 πρωταγωνίστριες είναι στα... μαχαίρια;

Victoria Beckham:Δείτε τις μωρουδιακές φωτογραφίες της που ανέβασε στα social media