H Victoria Beckham έγινε 40 ετών! Δείτε το δώρο των γενεθλίων της

H Victoria Beckham έγινε 40 ετών! Δείτε το δώρο των γενεθλίων της

Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη

Είσαι η Victoria Beckham γίνεσαι 40 χρονών αλλά γιατί να σε ενοχλεί; Έχεις τέσσερα παιδιά, μια λαμπρή καριέρα και σύζυγο τον David Beckham. Θες κι άλλα;

Η Victoria, όχι. Μάλιστα μας το έδειξε με μια φωτογραφία που ανέβασε στο twitter της ενώ κάνει διακοπές οικογενειακώς σε πολυτελές θέρετρο στο Grand Canyon, στην Γιούτα. Εκείνη με μαγιό και καπελάκι μέσα στην γυμνή και γεμάτη τατουάζ, αγκαλιά του David Beckham. Λέτε να ήθελε καλύτερο δώρο από αυτό;

Ας μάθουμε όμως κάποια πράγματα για Victoria Beckham ή Victoria Caroline Adams που γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1974. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις Spice Girls αλλά μετά τη διάλυσή τους έκανε solo καριέρα καταφέρνοντας τα 4 από τα 10 singles που κυκλοφόρησε να φτάσουν στην κορυφή των βρετανικών charts.

Η μόδα όμως της πήγε πολύ καλύτερα. Αρχικά σχεδίασε τζιν για τα Rock &Repuplic και πλέον τα ρούχα που σχεδιάζει με το δικό της brand name έχουν κατακτήσει τον κόσμο της μόδας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η γνωριμία με τον David Beckham έγινε το 1997 σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα ενώ όπως έχει παραδεχθεί μέχρι τότε δεν γνώριζε καν την ύπαρξή του αφού δεν είχε καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Δυο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν και αυτός ο γάμος πέρασε στην ιστορία.

Απέκτησαν μαζί 4 παιδιά και κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έχει κρατήσει μια μοναδική στάση σαν σύζυγός αφού διάφορα ακούστηκαν για τον ατακτούλη Beckham.