H Debra Messing αδυνάτισε και έγινε κορμάρα (φωτό)

H Debra Messing αδυνάτισε και έγινε κορμάρα (φωτό)

Κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά και το απολαμβάνει!

Η Debra Messing, πρωταγωνίστρια του Will and Grace μίλησε στο ABC News για την αλλαγή στη διατροφή της που τη βοήθησε να χάσει πολλά κιλά και να ξαναβρεί τη φόρμα της και την ευεξία της.

"Πριν λίγα χρόνια έκανα μια δραστική αλλαγή στη διατροφή μου, κάτι που άλλαξε δραματικά την όψη μου. Για μεγάλο διάστημα ήμουν παχιά. Αυτή τη στιγμή έχω χασει 10 κιλά. Δεν ήταν ο στόχος μου γι αυτό και το κατάφερα. Αποφάσισα να το αλλάξω επειδή είχα βαρεθεί να κουράζομαι συνεχώς και να μην έχω καλή διάθεση. Νόμιζα πως έφταιγε το ότι είμαι ανύπαντρη μητέρα και δουλεύω πολλές ώρες. Θεώρησα πως είναι το τίμημα. Ένιωθα ζογκλέρ καθημερινά", είπε η 45χρονη Debra.

Η ηθοποιός δεν άλλαξε μόνο από άποψη βάρους, το πρόσωπό της δείχνει επίσης πιο καθαρό, φρέσκο και λαμπερό από ποτέ. Δεν είναι σύμπτωση. "Τρώω μόνο καθαρά και υγιεινά φαγητά. Πάντα γνώριζα πως υπάρχει σχέση ανάμεσα σε ό, τι τρώω και το δείκτη της ζυγαριάς που ανεβαίνει 10 κιλά, αλλά δεν είχα αντιληφθεί πως φαίνεται στα μαλλιά και στο δέρμα τόσο μα τόσο πολύ. Μεγάλωσα με fast food, γλυκά, pizza, και τηγανητές πατάτες. Τώρα ξυπνάω και πίνω πράσινα smoothies. Τρώω ψωμί ολικής, ελαιόλαδο, πίνω πολύ νερό, δεν αποκλείω ομάδες τροφίμων".

Η διαφορά είναι μεγάλη και την προτιμούμε έτσι. Ασυζητητί!

Διαβάστε ακόμη:

Αηδία κατάντησε πια! Η star ποζάρει, πάλι, χωρίς ρούχα και προκαλεί την έκρηξη του κοινού

H star αδυνάτισε και μας δείχνει τα… καλοσχηματισμένα της οπίσθια. Την αναγνωρίζετε;