Επιστολή σοκ του Θέμου στον ΑΝΤ1. "Πληρώστε τους συνεργάτες μου αλλιώς σταματάμε". Όλο το παρασκήνιο στο Queen.gr

Επιστολή σοκ του Θέμου στον ΑΝΤ1. "Πληρώστε τους συνεργάτες μου  αλλιώς σταματάμε". Όλο το παρασκήνιο στο Queen.gr

O γνωστός δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης με επιστολή βόμβα προειδοποιεί το κανάλι του Αμαρουσίου   πως αν δεν πληρωθούν οι συνεργάτες του, δεν πρόκειται να ξαναβγάλει το "Όλα" στον αέρα. Όλο το παρασκήνιο και τι δηλώνει άτομο από την παραγωγή της εκπομπής του Θέμου στο Queen. gr

Φωτιές άναψαν για τους ιθύνοντες του προγράμματος. Φωτιές που τους τις άναψε συγκεκριμένα, ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμος Αναστασιάδης μέσα από μία επιστολή - βόμβα που έστειλε προ ημερών προς την διοίκηση του καναλιού. Μία επιστολή στην οποία ουσιαστικά προειδοποιεί χωρίς αστεϊσμούς πως θα σταματήσει το "Ολα 11" αν δεν καταβληθούν τα χρήματα στους συνεργάτες του!

Είναι αλήθεια ότι ο δαιμόνιος δημοσιογράφος, είναι ενοχλημένος με το κανάλι του Αμαρουσίου και απειλεί πως θα πατήσει το off, αν δεν πληρωθούν οι συνεργάτες του. Όλοι οι συνεργάτες του Θέμου, είναι απλήρωτοι για τέσσερις ολόκληρους μήνες και επειδή ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, ο Θέμος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

« Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε απλά για να κάνει νούμερα το κανάλι. Είμαστε με τον Θέμο πολλά χρόνια και είναι πλέον μια ιδέα για εμάς αυτό που κάνουμε. Πρέπει όμως να μας πληρώσουν» μας λέει αποκλειστικά άτομο από την δημοσιογραφική ομάδα του ΟΛΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Queen.gr ο παρουσιαστής έστειλε μια ολοσέλιδη επιστολή τόσο προς τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 και του Ομίλου, Αλεξάντερ Χόλαντ, όσο και προς τον γενικό διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, μέσα από την οποία τους διαμηνύει και τους προειδοποιεί , πως αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα των συνεργατών του, δεν θα διστάσει να πάρει την απόφαση και να σταματήσει την παρουσίαση του "Ολα" ! Αυτή την ώρα υπάρχουν συζητήσεις και όσοι γνωρίζουν καλά το κλίμα μέσα στο κανάλι αλλά και το πόσο πιστεύουν στο ταλέντο και την αξία του παρουσιαστή υποστηρίζουν ότι το θέμα θα λυθεί μέχρι την Παρασκευή.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν δέκα λεπτά με την παραγωγή της εκπομπής μας είπαν. « Εργαζόμαστε για να βγει κανονικά η εκπομπή την Δευτέρα το βράδυ. Δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει με τα χρήματά μας αλλά εμπιστευόμαστε τις κινήσεις του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή που μέρα- νύχτα ασχολούνται με την θεματολογία και το πώς θα γίνει καλύτερη η κάθε εκπομπή τους».