H νέα καριέρα της Jennifer Aniston

H νέα καριέρα της Jennifer Aniston

Η ηθοποιός αλλάζει ρόλους και αυτή τη φορά πηγαίνει πίσω από την κάμερα, για καλό σκοπό.

Είναι αρκετοί οι ηθοποιοί που κάποια στιγμή στην καριέρα τους αποφασίζουν να ασχοληθούν με την σκηνοθεσία. Άλλοι με επιτυχία, άλλοι χωρίς ιδιαίτερη ανταπόκριση από το κοινό και τους κριτικούς.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό της Jennifer Aniston, που επιλέχθηκε για να γυρίσει ένα μικρού μήκους φιλμ στο πλαίσια του project «Project Five», το οποίο διοργανώνει το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime και θα αποτελείται από πέντε μικρού μήκους ταινίες. Η κάθε μία από αυτές θα περιγράφει τη ζωή και τα βιώματα ενός διαφορετικού ασθενή με καρκίνο του μαστού, ενώ δύο ακόμα διάσημα ονόματα που θα αναλάβουν να σκηνοθετήσουν από μια ιστορία, θα είναι η Demi Moore και η Alicia Keys.

Η Jennifer Aniston δήλωσε: «Ο στόχος που έχουμε θέσει με το Project Five είναι να διασκεδάσουμε, να ενημερώσουμε, αλλά και να εμπνεύσουμε διάλογο, έρευνα και πρόληψη. Θέλουμε αυτές οι ταινίες να συγκινήσουν τον κόσμο και να δώσουν δύναμη σε όσους πάσχουν από καρκίνο του μαστού, ώστε να κρατήσουν το κεφάλι τους ψηλά σε αυτή τη δοκιμασία, η οποία έχει αντίκτυπο στις ζωές όλων μας, όποιοι κι αν είμαστε.

Πέρα από αυτό το φιλμ όμως, η Aniston έχει σκοπό να γυρίσει και μία κανονική, μεγάλου μήκους ταινία, με τον τίτλο «The Goree Girls», η οποία θα αφηγείται την ιστορία μιας ομάδας γυναικών από το Texas, οι οποίες φτιάχνουν ένα μουσικό συγκρότημα μέσα στη φυλακή –λέγεται μάλιστα πως θα αναλάβει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και το ότι θα τραγουδήσει.

Το ότι πριν λίγο καιρό το γύρισε και η Angelina Jolie στη σκηνοθεσία, θα το θεωρήσουμε απλή σύμπτωση. Είμαστε καλοπροαίρετοι άνθρωποι.