Νέα αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για την εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου. Λεπτομέρειες αποκλειστικές στο Queen.gr

Νέα αρνητικό ρεκόρ τηλεθέασης για την εκπομπή της Ευγενίας Μανωλίδου. Λεπτομέρειες αποκλειστικές στο Queen.gr

Dancing with the stars Daily. Κάτι δεν πάει καλά και με το κλείσιμο δύο εβδομάδων κάθε εξέλιξη είναι αναμενόμενη. Πρόσωπο κλειδί μέσα από τον σταθμό μιλάει στο Queen.gr και ξαφνιάζει ευχάριστα και την Ευγενία Μανωλίδου με τα όσα λέει. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν λένε να ανέβουν και ο σταθμός επιστράτευσε και πάλι τον Τρύφωνα Σαμαρά χθες το βράδυ για να «πάρει» τα πάνω της ψυχολογικά η παρουσιάστρια. Το αποτέλεσμα όμως πάλι κακό. Μόλις 6,5% έγραψαν τα μηχανάκια τηλεθέασης.

«Δεν θα κοπεί η εκπομπή της. Αλλαγές θα γίνουν όμως σίγουρα. Είναι μια ζώνη καταραμένη αυτή των 19.00 και δεν πρέπει να πανικοβαλλόμαστε. Όλοι φταίμε αλλά και η Ευγενία από την πλευρά της πρέπει να μάθει πολλά γιατί το ζωντανό πρόγραμμα κρύβει παγίδες. Έχει βελτιωθεί η εικόνα της και το άγχος της είναι λιγότερο μέρα με την μέρα» μας λέει άτομο μέσα από το Dancing with a stars που έχει επιτελική θέση. Όλη την εβδομάδα φίλοι και φίλες του Queen.gr δεν σας είχαμε πει κάτι για την εκπομπή της Ευγενίας. Δεν είμαστε για να λέμε τα άσχημα πράγματα εδώ και ότι η εκπομπή θα κοπεί λόγω των μονοψήφιων επιδόσεων. Αλλά είναι μια πραγματικότητα.

Περιμέναμε να κυλήσουν δύο εβδομάδες που ασφαλώς και μπορείς να έχεις μια άποψη. Πέρασαν από την εκπομπή η Χρουσαλά, η Μπουλέ, η Ηλιάδη, η Ελεονώρα Μελέτη, η Καλογρίδη, η Δραγουμη, ο Μαρτάκης. Δυστυχώς όμως άσπρη μέρα δεν είδε η χαμογελαστή Ευγενία Μανωλίδου.

Μόνο με τον διάσημο κομμωτή υπήρξαν συγκρατημένα χαμόγελα. Και μη φανταστείτε τίποτα φοβερό. Απλά από το 8% πήγε στο 12%. Και χθες όμως ήταν απολαυστικός ο Τρύφωνας. Χόρεψε, σχολίασε και κατέκρινε όσους τον χλευάζουν. Στην συνέντευξη που φιλοξενούμε αυτή την εβδομάδα μας τα λέει αναλυτικά αλλά βλέποντας στα μάτια την Ευγενία στα μάτια ήταν ξεκάθαρος.

«Ήρθα εδώ για σκοπό φιλανθρωπικό και αν δεν κάνω καλά μια στροφή στον χορό δε θα πεθάνω κιόλας» ανέφερε με σοβαρό ύφος. Οι πληροφορίες μας τέλος που έβγαλε χτες και ο Νάσος Γουμενίδης στο Κους Κους αποκλειστικά κάνουν λόγο για αλλαγές σε πρόσωπα και σε ύφος της εκπομπής. Θα γίνει πιο «κίτρινη» αν ου επιτρέπεται η έκφραση. Ίσως αλλάξει και η ώρα προβολής και την δούμε στις 22.00 το βράδυ αν συνεχίσουν τα χαμηλά νούμερα και την επόμενη εβδομάδα.

Η ψυχολογία της παρουσιάστριας θα περιμέναμε να ήταν κακή αλλά καλά κρατεί με την ομολογουμένως κακή κριτική που δέχεται καθημερινά.