H φετινή Σταρ Ελλάς, η δική μας Ισμήνη Νταφοπούλου, μιλά στο Queen για την εμπειρία της!

H φετινή Σταρ Ελλάς, η δική μας Ισμήνη Νταφοπούλου, μιλά στο Queen για την εμπειρία της!

Καθώς και για τα μελλοντικά της σχέδια

Η Ισμήνη Νταφοπούλου έβγαλε για λίγο το στέμμα του Queen.gr για να βάλει αυτό της Star Hellas! Ω, ναι το δικό μας κορίτσι που δίνει συμβουλές ομορφιάς, με την φυσική μελαχρινή ομορφιά της κατάφερε να κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο και να στεφθεί Star Hellas / Miss Universe Greece.

10516623 10203197807759268 6074927450009257017 n

Η Ισμήνη είναι μόλις 24 ετών, μεγάλωσε στην Καρδίτσα, σπούδασε στο παιδαγωγικό τμήμα του Βόλου αλλά κάπως απρόσμενα βρέθηκε στον χώρο του modeling και όπως φαίνεται της πάει πολύ!


Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το modeling και πώς βρέθηκες σε αυτό τον χώρο;

Με το modeling ασχολούμαι τα τελευταία 5 χρόνια και βρέθηκα λίγο ανορθόδοξα σε αυτό τον χώρο όταν ένας παιδικός μου φίλος που έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο, ο Κώστας Καραντώνης, με πήρε από το χέρι σχεδόν με το ζόρι και με πήγε στο πρώτο μου τότε πρακτορείο. Έκτοτε άρχισα να δουλεύω παράλληλα με τις σπουδές μου και να ενθουσιάζομαι όλο και περισσότερο με αυτή τη δουλειά.

Πώς αποφάσισες να πάρεις μέρος στο καλλιστεία; Το στέμμα ήταν κάτι που ήθελες πολύ;

Αποφάσισα να πάρω φέτος μέρος στο casting για την ανάδειξη της Miss Universe Greece αφού ήταν κάτι που δεν το είχα κάνει ποτέ και σαν εμπειρία θα έλειπε από το βιογραφικό μου. Είπα, λοιπόν, να προσπαθήσω. Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε; Φυσικά και ήθελα πολύ να κερδίσω τον πρώτο τίτλο και πάντα ήθελα να πάρω μέρος στα Miss Universe! Όπως φαίνεται τα κατάφερα!

Τι ρόλο παίζει η ομορφιά στη ζωή σου, μιας και στο Queen δίνεις πολλές και ωραίες συμβουλές ομορφιάς;

Η ομορφιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή μου τόσο στην εξωτερική όσο και την η ομορφιά που κρύβουν οι άνθρωποι μέσα τους. Αλλά μιας και με ρώτησες τα Beauty Home Videos του Queen.gr είναι μια στήλη με videos που όπως ξέρεις επιμελούμαι η ίδια και όπως φαίνεται είναι κάτι που τους τελευταίους μήνες και με έχει γεμίσει ενθουσιασμό και όρεξη για δουλειά! Το ότι υπάρχουν κοπέλες που ακολουθούν φανατικά τις συμβουλές μου και δέχομαι το feedback καθημερινά είναι κάτι που με κάνει χαρούμενη και μου δίνει όρεξη να συνεχίσω. Τώρα ποια είμαι «beauty queen» και στη στήλη μου στο queen.gr (χε,χε) αλλά και στην χώρα μου, και αυτό με κάνει πολύ περήφανη.

Επόμενος διαγωνισμός τα Miss Universe. Που θα γίνει, τι ρούχο θα φοράς και τι πιστεύεις ότι μπορεί να βγει από αυτή τη συμμετοχή σου;

Όσον αφορά τον επόμενο διαγωνισμό Miss Universe, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη το που και πότε θα γίνει. Ευελπιστώ όμως να φέρω την καλύτερη δυνατή θέση πίσω στην Ελλάδα! Το ρούχο του διαγωνισμού είναι κάτι που περιλαμβάνεται στην προετοιμασία που θα περάσω αυτούς τους μήνες και ξεκίνησε αυτό τον καιρό οπότε θα μου επιτρέψεις να μην το αποκαλύψω ακόμη.

Ποια είναι τα όνειρά σου απο εδώ και πέρα;
Θα άφηνες την Ελλάδα για πάντα για να κυνηγήσεις μια καριέρα στο εξωτερικό;

Δεν ξέρω αν θα άφηνα ποτέ την Ελλάδα για να ζήσω και να δουλέψω μόνιμα στο εξωτερικό. Ξέρω όμως από αρκετά μεγάλα ταξίδια που έχω κάνει με τη δουλειά αυτή, πως σίγουρα θα άνοιγε ακόμα περισσότερο του ορίζοντές μου. Εύχομαι να είμαι άξια μιας καλής θέσης στο παγκόσμιο διαγωνισμό. Εκεί θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια.