Το «Aφεντικό» γύρισε την πρώτη του ταινία (και μπορείτε να τη δείτε αμέσως)!

Το «Aφεντικό» γύρισε την πρώτη του ταινία (και μπορείτε να τη δείτε αμέσως)!

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Bruce Springsteen είναι γεγονός.

Λίγοι είναι αυτοί (έως μηδενικοί) που δεν λατρεύουν τη μουσική του Bruce Springsteen και ακόμα λιγότεροι αυτοί που δεν εκτιμούν και θαυμάζουν το έργο του σπουδαίου αμερικανού μουσικού. Για αυτό και τα νέα που κυκλοφόρησαν αυτές τις μέρες δεν γίνεται να μην ενθουσιάσουν.

Ο Springsteen αποφάσισε να δοκιμάσει το ταλέντο του στη σκηνοθεσία, έτσι και γύρισε μια μικρού μήκους ταινία, διάρκειας περίπου 10 λεπτών, με τον τίτλο «Hunter of Invisible Game» -το όνομα ενός κομματιού από το τελευταίου του άλμπουμ «High Hopes».

Η ιστορία θέλει έναν άντρα «στοιχειωμένο» από τις αναμνήσεις της (μάλλον χαμένης) οικογένειάς του να περιπλανιέται σε ένα ερημικό τοπίο, ώσπου συναντά ένα αγόρι. Δεν κάνουμε spoilers εδώ όμως, δείτε το όλο για να μάθετε το τέλος. Το φιλμ, ταυτόχρονα, λειτουργεί και ως το videoclip του τραγουδιού του Springsteen.

Το «Αφεντικό» γύρισε αυτή την μικρού μήκους ταινία σε συνεργασία με τον αμερικάνο κινηματογραφιστή Thom Zimny, γράφοντας χαρακτηριστικά στο ευχαριστήριο σημείωμα προς συνεργάτες και φαν που ανέβασε στο site του: «Συζητούσαμε με τον Thom Zimny για ένα μεγάλο μέρος της χρονιάς σχετικά με το γύρισμα αυτής της ταινίας μικρού μήκους για το "Hunter of Invisible Game". Επιτέλους το κάναμε και πιστεύουμε πως είναι μία από τις καλύτερες δουλειές μας».

Μπορείτε να δείτε το φιλμάκι στο επίσημο site του Springsteen: brucespringsteen.net