Δείτε τη Sansa Stark από το Game Of Thrones σε ένα video που δεν φανταζόσασταν ποτέ

Γωγώ Φούντα
Δείτε τη Sansa Stark από το Game Of Thrones σε ένα video που δεν φανταζόσασταν ποτέ

Η όμορφη ηθοποιός σε ρόλο-έκπληξη

Πρωταγωνιστεί στο μεγαλύτερο hit των τελευταίων ετών, το οποίο έχει πια λάβει διαστάσεις λαίλαπας, ξεφεύγοντας κατά πολύ από τα στενά όρια της τηλεόρασης, και δημιουργώντας μία σχεδόν μαγική και εξωπραγματική κατάσταση, και έναν κόσμο, με τον οποίο εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο ταυτίζονται και αγαπούν.

Οπότε λοιπόν, και δεδομένης της τρομακτικής επιτυχίας, οι πρωταγωνιστές της σειράς Game Of Thrones, έχουν μετατραπεί σε μεγάλα αστέρια, προκαλώντας το ενδιαφέρον με οτιδήποτε κι αν κάνουν, εντός και εκτός πλατό.

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές και όμορφες παρουσίες της σειράς, είναι και η Sophie Turner η οποία υποδύεται τη Sansa Stark και στα 18 της μετρά ήδη... 5 χρόνια πετυχημένης πορείας στην υποκριτική μιας και από την ηλικία των 13, πρωταγωνιστεί στο GOTH.

Φαίνεται όμως ότι η γκάμα της Sophie είναι αρκετά διευρυμένη, μιας και άφησε για λίγο πίσω της τη Sansa, και πρωταγωνίστησε στο τελευταίο video clip των Bastille, σε ένα ρόλο έκπληξη όπου έρχεται αντιμέτωπη με ένα απαιτητικό πλήθος, το οποίο προσπαθεί να ικανοποιήσει με το τραγούδι της.

Δείτε το video.

Διαβάστε ακόμη:

Θέμος Αναστασιάδης: Δύσκολες ώρες για την οικογένειά του

Τί είπαν στον γιο του Cristiano Ronaldo όταν ρώτησε για τη μητέρα του