Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Πόσα είναι τα δαχτυλίδια αρραβώνων της Victoria;

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία. Πόσα είναι τα δαχτυλίδια αρραβώνων της Victoria;

Μάλλον, δεν μπορείτε να φανταστείτε τον αριθμό!

Μπορεί για τις περισσότερες γυναίκες να αποτελεί σύμβολο αιώνιας αγάπης και όλες να ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα αποκτήσουμε το ένα και μοναδικό δαχτυλίδι αρραβώνων, όταν ο σύντροφός μας κάνει την ονειρεμένη πρόταση γάμου, όμως για την αγαπημένη Victoria μάλλον όλα αυτά είναι πολύ... ρομαντικά, αφού από ό,τι φαίνεται σημασία έχει η ποσότητα αλλά και η αξία.
Για την ακρίβεια, η 40χρονη σταρ αποφάσισε να ξεχωρίσει και σε αυτό το θέμα, καθώς από ό,τι φαίνεται δεν αρκέστηκε στο ένα μονόπετρο, που της χάρισε το 1998 ο David στην πρόταση γάμου που της έκανε, αλλά ακολούθησε ολόκληρη... συλλογή. Έτσι, η διάσημη σταρ έχει αποκτήσει 13 δαχτυλίδια αρραβώνων μέσα σε 15 χρόνια γάμου, δηλαδή σχεδόν σε κάθε επέτειο, μάλλον ξαναγίνονταν όλα από την αρχή. Ωστόσο, εξωφρενικός δεν είναι μόνο ο αριθμός των δαχτυλιδιών της αλλά και η συνολική τους αξία, η οποία ξεπερνάει τα 4.000.000 λίρες!
Η τεράστια συλλογή της αποτιμήθηκε από τον κατασκευαστή κοσμημάτων, Steve Bennett, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Ποτέ δεν έχω γνωρίσει άλλη γυναίκα που να αλλάζει το δαχτυλίδι των αρραβώνων της, όπως κάνει αυτή. Προφανώς δεν υπάρχει λόγος να μην το αντιμετωπίσει όπως κάθε άλλο αξεσουάρ μόδας».

Διαβάστε ακόμη:

Νομίζετε ότι η Helen Mirren γυμνάζεται με τις ώρες για να έχει αυτό το κορμί στα 69 της;

Britney Spears: Είδε κι απόειδε και αποφάσισε να αδυνατίσει με ακραίες μεθόδους