Αναστάτωσε τα πλήθη με τις φωτογραφίες της στο Instagram.Ποια είναι;

Αναστάτωσε τα πλήθη με τις φωτογραφίες της στο Instagram.Ποια είναι;

Παρέα με τις φίλες της κάνει topless ηλιοθεραπεία

Όταν ένα «αγγελάκι» αποφασίζει να δημοσιεύσει φωτογραφία του ποζάροντας topless, τα αποτελέσματα δεν μπορεί να είναι κάτι λιγότερο από εντυπωσιακά. Έτσι, η πανέμορφη Alessandra Ambrosio μοιράστηκε το Σάββατο, μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου επιδεικνύει το υπέροχο σώμα της παρέα με άλλες δύο, εξίσου εντυπωσιακές, φίλες της.

Οι 3 καλλίγραμμες φίλες φαίνεται να απολαμβάνουν τον ήλιο στον κήπο, δείχνοντάς μας τον τρόπο που πετυχαίνουν το τέλειο μαύρισμα. Η 33χρονη καλλονή έβαλε λεζάντα στη φωτογραφία της «Brazilian time out», αναφερόμενη προφανώς στα μικροσκοπικά μπικίνι που είχαν διαλέξει και οι τρεις τους για να ποζάρουν.


Το μοντέλο φαίνεται να απολαμβάνει τις απλές χαρές της ζωής, αφού πέρα από την αγάπη της για τον ήλιο, μας δείχνει και πόσο απολαμβάνει τη θάλασσα αλλά και τα θαλάσσια σπορ, γιατί τέτοιο κορμί λυπόμαστε αλλά χωρίς γυμναστική δεν «χτίζεται». Στη δεύτερη φωτογραφία που ανέβασε λοιπόν, τη βλέπουμε να επιδίδεται στο surf στις ακτές του Ειρηνικού. Άλλωστε, τέτοιο κορμί δεν γίνεται να μην το επιδεικνύεις. Συνέχισε Alessandra να «ανεβάζεις» φωτογραφίες, κι ας μας κάνεις να ζηλεύουμε!

Διαβάστε ακόμη:

Ο κύριος αυτός εξελίχθηκε, όχι σε μεγάλο αθλητή, αλλά σε star του Hollywood.Σας λέει κάτι;

Ποια πασίγνωστη σταρ μας δείχνει για ακόμη μια φορά τους απίθανους κοιλιακούς της;