Ποια star μαμά έβαψε φούξια τα μαλλιά της 6χρονης κόρης της αλλά… και του σκύλου της;

Ποια star μαμά έβαψε φούξια τα μαλλιά της 6χρονης κόρης της αλλά… και του σκύλου της;

Μια οικογένεια εντελώς punk -από πολλές απόψεις.

Τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στα πρωτοσέλιδα όλων των ξένων ταμπλόιντ λόγω της απιστίας του άντρα της και της προσπάθειάς τους να τα ξαναβρούν. Μέχρι και reality show γύρισαν, το ανεκδιήγητο «True Trori», το οποίο κατέγραφε κάθε βήμα και, κυρίως, δράμα, της προσπάθειας αυτής.

Όταν όμως, τις προάλλες, η Tori Spelling και ο επί 7 χρόνια σύζυγός της Dean McDermott έκαναν την εμφάνισή τους στην παραλία, όλα ήταν μέλι γάλα. Το ζευγάρι φαινόταν ευτυχισμένο και ενωμένο, παίζοντας στα κύματα με τα τέσσερα παιδιά τους, τον 7χρονο Liam, την 6χρονη Stella, την 2χρονη Hattie και τον 23 μηνών Finn, και κανείς δεν θα σκεφτόταν ποτέ πως ήταν το ίδιο ζευγάρι που τσακωνόταν και έκλαιγε στην τηλεόραση πριν λίγο καιρό. Μακάρι να τους πηγαίνουν όλα καλά, λοιπόν.

Η ακόμα πιο ευχάριστη νότα, ωστόσο, ήταν τα μαλλιά της μικρής Stella, τα οποία ήταν γεμάτα... φούξια ανταύγειες! Και μάλιστα όχι μόνο τα δικά της, αλλά και του σκύλου της οικογένειας, ο οποίος είχε μια εντυπωσιακή φούξια μοϊκάνα να επιδείξει, από το κεφάλι μέχρι την ουρά του. Ελπίζουμε μόνο το χρώμα να βγαίνει εύκολα γιατί, μπορεί μεν η 6χρονη πιτσιρίκα να το διασκεδάζει, για τον σκυλάκο όμως δεν είμαστε και τόσο σίγουροι.

Διαβάστε επίσης:

Το video με το οποίο γελάει όλο το Hollywood: Το σπαρακτικό κλάμα της Tori Spelling!

Πόσο κέρατο να αντέξει η γυναίκα; Στο νοσοκομείο κατέληξε star του Hollywood

Ποια μάνα στο Hollywood έβαλε τακούνια με τρουκς στην 6χρονη κόρη της;