Ο Jeff Bridges, παντρεμένος επί 40 χρόνια, αποκαλύπτει τα 3 μυστικά του επιτυχημένου γάμου

Ο Jeff Bridges, παντρεμένος επί 40 χρόνια, αποκαλύπτει τα 3 μυστικά του επιτυχημένου γάμου

Κάτι θα ξέρει μετά από τόσα χρόνια γάμου

Ο Jeff Bridges είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Susan από το 1977, δηλαδή είναι 40 χρόνια μαζί και είναι αξιοθαύμαστο πώς έχουν καταφέρει να κρατήσουν το γάμο τους, ζώντας μέσα στο λαμπερό κόσμο του Hollywood.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός όταν ρωτήθηκε για το πώς τα κατάφεραν αποκάλυψε 3 μυστικά-τρόπους που τους βοήθησαν να διατηρήσουν μια ευτυχισμένη σχέση.

1. Όταν αγαπάς κάποιον σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. "Δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από αυτά που έκανα αν δεν είχαν την υποστήριξή της. Είμαστε παντρεμένοι από το 1977 και γνωριζόμασταν μόλις 2 χρόνια πριν, οπότε κάναμε μαζί τις ταινίες και καταφέραμε να τα βγάλουμε όλα εις πέρας".

2. Μικρά πράγματα, όπως το να ρωτάς τον άλλον "πώς ήταν η μέρα σου", μετράνε αρκετά. "Το πιο δύσκολο πράγμα όταν συμμετέχεις σε μια ταινία είναι ότι βρίσκεσαι μακριά απο την οικογένειά σου. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να τηλεφωνώ κάθε μέρα στη γυναίκα μου. Να μαθαίνω τα νέα της και να της λέω τα δικά μου. Συχνά, όταν είσαι μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η επαφή αρχίζει και εξασθενεί, για αυτό πρέπει να κάνεις τέτοια μικρά πράγματα για να κρατήσεις την επαφή".

3. Να υπάρχει αγάπη. "Άλλη μια σημαντική πτυχή για να διατηρηθεί ένας γάμος είναι η αγάπη. Ίσως σε κάποιους φανεί ανόητο αλλά "τι είναι αγάπη";. Οι λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό είναι διαφάνεια, κατανόηση, ευγένεια, καλοσύνη. Και όλα αυτά θέλουν δουλειά γιατί ο καθένας έχει μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά. Πρέπει να αναγνωρίζουμε όλα αυτά στον άλλο, να καταλαβαίνουμε την δική του αλήθεια, την στιγμή του, να τον σεβόμαστε και να γαλουχήσουμε την αγάπη... "