Ο λόγος του χωρισμού Lawrence-Hoult θα σας κάνει να γελάσετε... χαιρέκακα!

Γωγώ Φούντα
Ο λόγος του χωρισμού Lawrence-Hoult θα σας κάνει να γελάσετε... χαιρέκακα!

Α όλα κι όλα: Κι εμείς θα την παρατούσαμε

Kαι πάνω που λέγαμε κρίμα για το χωρισμό Jennifer Lawrence-Nicholas Hoult, γιατί πολύ στενοχωριόμαστε όταν βλέπουμε όμορφα ζευγάρια να χωρίζουν, και φυσικά ήμασταν σίγουροι ότι η διάσημη ηθοποιός έβαλε το τέλος, έσκασε μία είδηση, η οποία όχι μόνο εκθέτει την νεαρή star, αλλά μας κάνει να τη δούμε με εντελώς άλλο μάτι.

Σύμφωνα λοιπόν με φίλο του πρώην ζευγαριού τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φανταζόμασταν, μιας και ο Nicholas είναι αυτός που έκανε το... πρώτο βήμα: «Ο Nicolas δεν άντεχε με τίποτα τον εγωκεντρισμό και την εξάρτηση που είχε η Jennifer από τη διασημότητα. Σιχαινόταν να έχει σχέση με μία διάσημη ηθοποιό, και παρόλο που μιλάνε ακόμα φιλικά, εκείνος είναι έτοιμος να προχωρήσει τη ζωή του», είπε.

Ε μετά από αυτές τις δηλώσεις πιστεύουμε ότι η Jennifer δεν θα ησυχάσει αν δεν αποκατασταθεί πλήρως η φήμη της. Πάντως για να λέμε και την αλήθεια, λίγο με τη δημοσιότητα και τις κάμερες το έχει παρακάνει. Δηλαδή πόσες φορές πρέπει πια να πει ότι αρνείται να κάνει δίαιτα; Εντάξει το εμπεδώσαμε. Τρως τον αγλέουρα! Σώπασε τώρα.

Διαβάστε ακόμη:

Διάσημο ζευγάρι χώρισε για δεύτερη φορά: Δεν λέει να στεριώσει η σχέση τους!

Ο Ryan Gosling θα μετανιώσει πικρά που έγινε διάσημος! Γιατί όμως;