Για ατελείωτα γέλια: Δείτε τι ετοιμάζεται να κάνει η Kim Kardashian

Για ατελείωτα γέλια: Δείτε τι ετοιμάζεται να κάνει η Kim Kardashian

Πραγματικά, δεν ξέρουμε που θα φτάσει αυτός ο παραλογισμός της!

Όταν έχεις κάνει διατριβή πάνω σε κάποιο θέμα, το μόνο που σου απομένει στη ζωή αυτή προκειμένου να απογειώσεις τις γνώσεις σου, είναι να τις μοιραστείς με τον υπόλοιπο κόσμο, δημοσιοποιώντας τες. Αυτό μάλλον αποφάσισε να κάνει και η Kim, η οποία είναι εξειδικευμένη πάνω σε τί άλλο; Στις selfies και μόνο.


Η διάσημη περσόνα, που συνεχώς λέμε πως δεν έχει απομείνει και κάτι άλλο παράλογο να κάνει, αλλά πάντα καταφέρνει και μας διαψεύδει, αποφάσισε να εκδώσει ένα άλμπουμ με ό,τι πολυτιμότερο θα μπορούσε να... κληροδοτήσει στους κοινούς θνητούς, δηλαδή τις selfies φωτογραφίες της(!). Το... συλλεκτικό άλμπουμ που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2015, θα έχει τίτλο «Selfish» και θα αποτελείται από 352 σελίδες, γεμάτες με selfies που... όλοι αγαπήσαμε, αλλά και πολλές ανέκδοτες και συλλεκτικές φωτογραφίες, που η σταρ αποφάσισε ότι είναι κρίμα να πάνε αδικοχαμένες μέσα στην αφάνεια.


Η απίστευτη ιδέα για αυτό το «ανεκτίμητης» αξίας έργο της «κατέβηκε» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, όταν έφτιαξε ένα πριβέ άλμπουμ με –τι άλλο;- selfies της, προκειμένου να το δωρίσει στον Kanye West. Και αφού η ματαιοδοξία έχει... «χτυπήσει κόκκινο» σε αυτή την οικογένεια, αποφάσισε να κάνει πράξη την ιδέα που της πέρασε φευγαλέα από το μυαλό, χωρίς να σκεφτεί τον «άμαχο» πληθυσμό. Ελπίζουμε πάντως, η Kim να μην αμελήσει τελικά την έκδοσή του, γιατί δεν ξέρουμε τι θα απογίνει η ανθρωπότητα χωρίς αυτή τη... βαριά κληρονομιά που έχει σκοπό να αφήσει πίσω της.

Διαβάστε ακόμη:

Σα δίδυμες: Δείτε την τέλεια photo που πόσταρε η Μπαλατσινού με την κόρη της Αμαλία

Ξεκατίνιασμα φρέσκο και σπαρταριστό! Πρώην και νυν έβγαλαν τα... μαχαίρια