Μετάνιωσε πικρά: Αυτό είναι το γεγονός που η Kim Kardashian θέλει να ξεχάσει. Μαντεύετε;

Μετάνιωσε πικρά: Αυτό είναι το γεγονός που η Kim Kardashian θέλει να ξεχάσει. Μαντεύετε;

Και για να μην μπερδεύεστε, δεν αναφερόμαστε στο… αλήστου μνήμης  sextape!

Μπορεί η δημοσιοποίηση ενός sextape να καταρράκωνε ηθικά και ψυχολογικά μια οποιαδήποτε φυσιολογική κοπέλα και να στιγμάτιζε για πάντα τη ζωή της, αποτελώντας μια λάθος στιγμή που θα ήθελε να διαγράψει, όμως η Kim φυσικά δεν είναι τέτοια. Αν υπήρχε κάτι που θα μετάνιωνε λοιπόν, φυσικά δεν θα ήταν αυτό.


Άλλωστε, γενικότερα δεν φαίνεται να μετανιώνει και ιδιαίτερα για την κάπως... αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της, όμως πιστεύαμε πως αν κάποια στιγμή θα αναγνώριζε το λάθος της σχετικά με κάτι, αυτό θα ήταν το ακατάλληλο βίντεο όπου «πρωταγωνίστησε» με τον πρώην σύντροφό της, Ray J και διέρρευσε στο διαδίκτυο πριν μερικά χρόνια. Παραδόξως όμως, φαίνεται να το έχει προσπεράσει σχετικά εύκολα, αφού η πιο λάθος στιγμή στη ζωή της σύμφωνα με δήλωσή της, ήταν η απόπειρά της να γίνει... τραγουδίστρια. Φυσικά, αναφέρεται στο τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2011 από τον τραγουδιστή και παραγωγό The-Dream και στο οποίο η διάσημη περσόνα κάνει... φιλότιμες προσπάθειες να τραγουδήσει σωστά, με τη βοήθεια βεβαίως ηλεκτρονικής υποστήριξης.


Η ώριμη πλέον μητέρα, μεγαλώνοντας μάλλον έκανε ένα πρόχειρο απολογισμό και δήλωσε για το... μεγαλύτερο λάθος της ζωής της: «Αποτελεί μια ανάμνηση και ήταν σίγουρα μια ευχάριστη εμπειρία. Τα έσοδα του τραγουδιού δόθηκαν σε μια οργάνωση για τον καρκίνο. Αλλά αν υπήρχε ένα πράγμα στη ζωή μου που θα ευχόμουν να μην είχα κάνει... νομίζω πως οι άνθρωποι δεν πρέπει να ανακατεύονται με πράγματα που ξέρουν ότι δεν θα έπρεπε. Και αυτό δεν νομίζω πως θα έπρεπε να το είχα κάνει. Τι μου έδωσε το δικαίωμα να πιστεύω πως είμαι τραγουδίστρια; Φυσικά, δεν έχω καθόλου καλή φωνή». Εμείς μάλλον δεν θα διαφωνήσουμε με την εκτίμησή της και θα της ευχηθούμε να έχει πάντοτε τέτοια αντίληψη της πραγματικότητας, έστω και καθυστερημένα.

Διαβάστε ακόμη:

Κούκλες και αυτοκόλλητες: Δείτε την Alessandra Ambrosio και την κορούλα της, με μπικίνι!

Οκ, ζευγάρια με διαφορά ηλικίας αλλά κάποιοι το έχουν παρακάνει