Ο πελαργός… ξανάρχεται: Ποιά superstar θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα;

Ο πελαργός… ξανάρχεται: Ποιά superstar θα γίνει για δεύτερη φορά μητέρα;

Άφησε τα γυρίσματα, να πάει… μαιευτήριο!

Σχεδόν επτά χρόνια μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη, η αγαπημένη Milla Jovovich θα ζήσει για δεύτερη φορά την μοναδική εμπειρία της μητρότητας αφού είναι ήδη έγκυος, περιμένοντας με ανυπομονησία το επόμενο μωρό της οικογένειας. Η 38χρονη ηθοποιός επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση της εγκυμοσύνης της, δημοσιεύοντας μια ανακοίνωση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook.


Το μοντέλο και ηθοποιός, θέλοντας να ενημερώσει τους φανς της για την εξέλιξη της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Resident Evil», ανέφερε πως ενώ οι εργασίες είχαν ήδη ξεκινήσει, τελικά θα χρειαστεί να αναβληθούν για αρκετό καιρό ακόμα, λόγω της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, η Milla ανέφερε: «Αυτό επρόκειτο αρχικά να είναι ένα μήνυμα για να σας ενημερώσω πόσο συγκινημένη είμαι για το ταξίδι μου στο Cape Town και την αρχή των εργασιών για το «Resident Evil: The Final Chapter». Αλλά ο σύζυγός μου, Paul, και εγώ μόλις ανακαλύψαμε ότι περιμένουμε και άλλο μωρό! Έτσι, μετά από πολλή συζήτηση, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν προς όφελος όλων να περιμένετε μέχρι το μωρό να γεννηθεί, πριν ξεκινήσουμε την ταινία. Λόγω της μεγάλης κοιλιάς μου, η εγκυμοσύνη και η θανάτωση των ζόμπι είναι ο χειρότερος συνδυασμός! Φαντάζομαι πως το μόνο πράγμα που θα πρέπει να σκοτώνω στο άμεσο μέλλον είναι μια ατελείωτη σειρά από cupcakes... ».


Βέβαια, η εγκυμοσύνη της μόνο τυχαία δεν ήταν μάλλον, αφού η ίδια και ο σύζυγός της και σκηνοθέτης, Paul WS Anderson, είχαν εκφράσει πρόσφατα την επιθυμία τους να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Ωστόσο, η Μilla μάλλον δεν βλέπει την ώρα να περάσει ο καιρός για να πάρει από τη μια το μωρό της στην αγκαλιά της, και από την άλλη να ξεκινήσει τα γυρίσματα της ταινίας, για την οποία ενημέρωσε: «Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσους δούλεψαν ήδη σκληρά στη Νότιο Αφρική για την ταινία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με όλους το επόμενο καλοκαίρι. Ευχόμαστε να φτάσουμε εκεί μαζί με το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας». Όπως όλα δείχνουν, η σταρ διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, αφού προσωπική αλλά και επαγγελματική ζωή βρίσκονται στις καλύτερες φάσεις τους.

Διαβάστε ακόμη:

Βρήκαμε το λόγο για τον οποίο ζηλεύουμε τη Jessica Alba και τον μοιραζόμαστε μαζί σας

Όποιος μοιράζει μυαλό... ας δώσει λίγο στην Madonna γιατί η κατάστασή της είναι πια σοβαρή