Όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά κυκλοφορούν και με το ίδιο χτένισμα! Πλάκα μας κάνουν;

Γωγώ Φούντα
Όχι μόνο τα ξαναβρήκαν, αλλά κυκλοφορούν και με το ίδιο χτένισμα! Πλάκα μας κάνουν;

Μάλλον ο έρωτάς του είναι δυνατός

Kαι πάνω που είχαμε χαρεί για το χωρισμό της Jennifer Lopez και του Casper Smart, διότι εκτός από τα νιάτα του ο συγκεκριμένος κύριος δε νομίζουμε να είχε κάτι αντάξιο μιας star όπως η JLo, το κορίτσι μας την έφερε και ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε με τον πρώην της.

Οι φωτογραφίες της λατίνας star και του Casper Smart λοιπόν, που τους δείχνουν μέσα σε ένα εντυπωσιακό κάμπριο αμάξι, κάνουν το γύρο του κόσμου, δημιουργώντας ερωτηματικά. Το γεγονός ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος, φαίνονταν να μη θέλουν να γίνουν αντιληπτοί προσπαθώντας να κρύψουν τα πρόσωπά τους πίσω από το τζάμι, έκανε πολλούς να μιλήσουν για επανασύνδεση την οποία δε θέλουν ακόμη να ανακοινώσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι είναι χωριστά εδώ και 2 μήνες, έπειτα από το... τσιλιμπούρδισμα του Casper με μία transexual. Παρόλο που δήλωσαν ότι ο χωρισμός τους ήταν φιλικός, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν κάνει λόγο για νεύρα της JLo η οποία άστραψε και βρόντηξε. Στο διάστημα αυτό, της χρέωσαν αρκετούς αγαπητικούς, κάποιοι από τους οποίους ήταν και ιδιαιτέρως... εντυπωσιακοί, αλλά όπως φάνηκε ο έρωτάς της για τον Smart, μην μας ρωτάτε γιατί, είναι ακόμα δυνατός.

Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά: Το ζεύγος είχε ακριβώς το ίδιο χτένισμα! Για όνομα του Θεού.

Διαβάστε ακόμη:

Όλη η αλήθεια για το τέλος της συνεργασίας του Νίκου Μουτσινά με τον ΣΚΑΪ.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει χιούμορ: Δείτε την να αυτοσαρκάζεται (φωτό)