Το κρίσιμο δοκιμαστικό του Αντώνη Λουδάρου για το πρωινό στον Alpha!

Το κρίσιμο δοκιμαστικό του Αντώνη Λουδάρου για το πρωινό στον Alpha!

Το παρασκήνιο της συμμετοχής του.

Όταν πριν από λίγες ημέρες ο ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος δήλωσε στο εβδομαδιαίο περιοδικό Like! ότι δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση αν τον δούμε να κάνει πρωινό στην τηλεόραση, κάνεις δεν πήρε στα σοβαρά τις δηλώσεις του μέχρι που δημοσίευμα στην εφημερίδα real επιβεβαίωσε τα προφητικά λόγια του ηθοποιού.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Αντώνη να κάθεται στο καναπέ της νέα εκπομπής του Alpha που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα δίπλα στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η αλήθεια είναι πώς αυτό θέλει το κανάλι, αλλά ακόμη τίποτε δεν είναι σίγουρο μια και σήμερα Πέμπτη ο ηθοποιός θα κάνει το πρώτο του κρίσιμο και καθοριστικό δοκιμαστικό μαζί με την παρουσιάστρια, αλλά και με τους δύο άντρες που μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει, τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και τον λίγο παρουσιαστή και λίγο ηθοποιός, Φαίδωνα Κεφαλέα.

Το κανάλι θέλει τον Αντώνη στην εκπομπή, ο Αντώνης θέλει να συμμετάσχει, οπότε θα πρέπει να είναι πολύ κακό το δοκιμαστικό, πολύ αταίριαστος ο Λουδάρος ή να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, για να μην τον δούμε να μας καλημερίζει τα Σαββατοκύριακα, αλλά στον κόσμο της τηλεόρασης το απίθανο είναι πάντα το πιο πιθανό σενάριο.