Ο πατέρας της Beyoncé αποκαλύπτει: Το διαζύγιο και η κρίση στο γάμο είναι στημένα!

Ο πατέρας της Beyoncé αποκαλύπτει: Το διαζύγιο και η κρίση στο γάμο είναι στημένα!

Ο  Mathew Knowles μιλά για όσα δεν τολμούσε κανείς άλλος να… ξεστομίσει

Φήμες περί διαζυγίου, ένας επικός οικογενειακός καβγάς και μάλιστα μέσα σε ασανσέρ, μια κοινή περιοδεία και πολλαπλές προσπάθειες να δείξουν μια πανευτυχής οικογένεια συνθέτουν το πορτραίτο της κατάστασης των Beyoncé και JayΖ τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, το ερώτημα και η απορία όλων είναι αν όντως όλα αυτά ισχύουν ή αποτελούν ένα ακόμα παιχνίδι μάρκετινγκ στο βωμό της δημοσιότητας.


Τη δική του απάντηση έρχεται να δώσει λοιπόν ο πατέρας της Beyoncé, Mathew Knowles, καίγοντας το διάσημο ζευγάρι, καθώς αποκάλυψε πως όλα αυτά γίνονται προκειμένου να αυξηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων στην περιοδεία του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά αποτελούν απλά ένα επικοινωνιακό τρικ για την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος για την περιοδεία. Το ξέρω γιατί το έχω κάνει. Από εμπειρία, σας λέω απλά πως υπάρχει σε εξέλιξη ένα τουρ».


Οι σοκαριστικές δηλώσεις, που δεν περιμέναμε να ακούσουμε από ένα τόσο στενό συγγενικό πρόσωπο της τραγουδίστριας, δεν σταμάτησαν όμως εκεί. Ύστερα από όσα αποκάλυψε ο Mathew, οι παρουσιαστές βεβαίως τον εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο και τον ρώτησαν επίσης για τον περίφημο τσακωμό της Solange και του JayZ που διαδραματίστηκε την άνοιξη μέσα σε ένα ασανσέρ, αλλά και για το αν οι ίδιοι γνώριζαν πως το γεγονός θα καταγραφόταν. Ο 63χρονος διάσημος πατέρας έδωσε για ακόμα μια φορά μια έμμεση αλλά σαφέστατη απάντηση: «Το μόνο που γνωρίζω είναι το επικοινωνιακό κόλπο. Όλοι το γνωρίζουν. Οι πωλήσεις των εισιτηρίων τους αυξήθηκαν, ενώ αυτές του άλμπουμ της Solange αυξήθηκαν κατά 200%», είπε και πέταξε τα «καρφιά» του.


Όσον αφορά στα επαγγελματικά του σχέδια, ανέφερε πως ακόμα παραμένει ο μάνατζερ των Destiny's Child και πως σύντομα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια σύντομη επανένωση του συγκροτήματος με ένα καινούριο άλμπουμ ή ένα κοινό τουρ. Πάντως, αν όλες αυτές οι κινήσεις του ζευγαριού είναι προμελετημένες, μήπως είναι και οι δηλώσεις του Mathew ένα ακόμα... επικοινωνιακό τρικ όπως και όλα τα άλλα; Αυτό το ζευγάρι και η προσωπική τους ζωή, μάλλον θα μας απασχολήσουν για πολύ ακόμα.

Διαβάστε ακόμη:

Βρε, πως έχει μεγαλώσει! Η Harper στην αγκαλιά του μπαμπά David πιο γλυκιά από ποτέ!

Η πρώτη φωτογραφία του Brad Pitt μετά το γάμο