Η Scarlett Johansson έγινε μαμά!

Η Scarlett Johansson έγινε μαμά!

Η 29χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Η 29χρονη Scarlett Johansson και ο αρραβωνιαστικός της, Romain Dauriac, μόλις υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα υπέροχο κοριτσάκι ενώ "μαμά και κόρη είναι μια χαρά", όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Associated Press.

Η star κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ σχετικά με την εγκυμοσύνη της, σε σημείο που σχεδόν "αναγκάστηκε" να την ανακοινώσει όταν πλέον η κοιλίτσα της την πρόδιδε πέρα απο κάθε αμφιβολία. Αυτό είναι το πρώτο παιδί του ζευγαριού και ήδη έχουν ανακοινώσει πως θα ονομάσουν την μικρούλα τους Rose.

sc2

Πάντως, όπως διαβάζουμε στο Hollywood Reporter, μπορεί η πρωταγωνίστρια της ταινίας Captain America-The Winter Soldier να μην ήθελε να λέει πολλά για την κατάστασή της, όμως ο πρόεδρος των Marvel Studios, Kevin Feige, ήταν λίγο παραπάνω ομιλητικός: "Η πρώτη αντίδρασή μου ήταν να χαρώ για εκείνην και να ενθουσιαστώ και η δεύτερη αντίδρασή μου ήταν να αλλάξω πράγματα στην ταινία- όμως δεν αγγίξαμε το σενάριο, που είναι πολύ σημαντικό.

Στόχος μας ήταν στο τέλος να συζητιέται το γεγονός ότι η Μαύρη Χήρα ήταν έγκυος στα γυρίσματα όμως κανείς δεν θα μπορούσε να το μαντέψει βλέποντας το Avengers 2". "Είναι η καλύτερη! Είμαι σίγουρος πως θα είναι μια καταπληκτική μαμά" δήλωσε ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, Robert Downey Jr.

Πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε πως οι δυο τους κουβέντιαζαν να παντρευτούν αφού έρθει στον κόσμο η κορούλα τους- λέτε να δούμε σύντομα τη νέα μαμά και νυφούλα;

Διαβάστε ακόμα

Νέο Look: Η Scarlett Johansson έκοψε τα μαλλιά της κοντά! (ΦΩΤΟ)

Να γιατί δεν πρέπει ποτέ ξανά να κοροϊδέψετε τη Scarlett Johansson

Η πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας Scarlett Johansson