Ο Ρέμος μιλά στο Queen για το Voice, το Δήμο Μπέκε και τις επιλογές που…(δε) μετάνιωσε

Ο Ρέμος μιλά στο Queen για το Voice, το Δήμο Μπέκε και τις επιλογές που…(δε) μετάνιωσε

Τι του προσέφερε το The Voice; Ο Αντώνης Ρέμος απαντά σε όλες μας τις απορίες

Παρασκευή μεσημέρι, 1ο press junket στην Ελλάδα, The Voice Greece. Σειρά του Αντώνη Ρέμου για... ανάκριση! Τι είπε ο Αντώνης Ρέμος για το Δήμο Μπέκε; Τι του πρόσφερε το The Voice; Μετάνιωσε για κάποια επιλογή του;


Ιδού μερικά σημαντικά αποσπάσματα της συνέντευξής του:

Q: Πόσο δύσκολο είναι να είσαστε τελείως αμερόληπτος; Μερικούς παίκτες που έχετε στην ομάδα σας, γνωρίζουμε ότι τους ξέρατε από πριν. Πώς είναι να τους έχετε στα battles; Το γεγονός ότι είχατε από πριν κάποια σχέση, αυτό δεν επηρεάζει την κρίση σας; (ερώτηση Queen.gr)


A: Θεωρώ ότι δυστυχώς έχω βγάλει και το όνομα του σκληρού και του αυστηρού, ενώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Λέω απλά αλήθειες και μόνο αλήθειες. Έτσι, λοιπόν, και στις κρίσεις μου απέναντι εδώ στα παιδιά, θεωρώ ότι ξεκινάνε όλα τα παιδιά από την ίδια αφετηρία και η εμπειρία μου των 20 χρόνων και η συναναστροφή μου με όλους αυτούς και όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει μέχρι τώρα, στην μέχρι τώρα καριέρα μου, και με συνθέτες αλλά και με ερμηνευτές, μου δίνουν το δικαίωμα να έχω μια κρίση που εγώ πιστεύω ότι είναι σωστή. Αν, λοιπόν, θεωρεί κάποιος από αυτούς που έχει δει το Voice, είτε απλός κόσμος, είτε δημοσιογράφος, είτε συνάδελφός μου, ότι εγώ αδίκησα κάποιο παιδί και ότι δανείζομαι, κακώς κρατάω την Τζωρτζίνα μέσα στο Voice, λυπάμαι που θα το πω αλλά είναι άσχετοι. Η Τζωρτζίνα είναι μία από τις σπάνιες φωνές που υπάρχει, είναι μια εξαιρετική φωνή και ότι συμμετέχει και παραμένει στο Voice, παραμένει με την αξία της και μόνο με την αξία της. Ούτε με τη γνωριμία της ούτε με το ότι δουλεύουμε μαζί.


Q: Αυτό έχει ακουστεί κυρίως για τον Δήμο Μπέκε, ας πούμε.


A: Και για τον Δήμο Μπέκε.


Q: Ο οποίος έχει απίστευτη φωνή, απλά ο άλλος διαγωνιζόμενος στο battle ήταν ένα παιδάκι μικρό, γιατί να μη δοθεί μια ευκαιρία σε αυτό;


A: Γιατί λοιπόν να δοθεί η πρώτη ευκαιρία σ' ένα παιδάκι μικρούλι και όχι η τελευταία ευκαιρία αλλά σ' έναν πραγματικά πολύ καλό τραγουδιστή; Όχι με χάρη. Εγώ θα δεχόμουνα αυτή την κατηγορία εάν δεν ήταν καλός τραγουδιστής και τους κρατούσα μόνο γιατί είχα τη γνωριμία μου. Εκεί θα δεχόμουνα και θα έλεγα, «ναι, επειδή δουλεύουμε μαζί και αισθάνομαι ότι πρέπει να τους κάνω τη χάρη...μπορεί να ήταν καλύτερος, ξέρω 'γώ, τραγουδάει ο Παβαρότι με τον Χάρη Μος και θα κρατήσω τον Χάρη Μος και όχι τον Παβαρότι». Εκεί θα πω ναι. Χωρίς να θίξω, δανείζομαι τώρα, έτσι; Σιγά σιγά και όχι μόνο, ο Χάρης θα έχει... θ' ανοίξουν πολλές πόρτες γι' αυτόν γιατί κι εγώ φροντίζω να του ανοίξω πόρτες διάφορες, αλλά και ήδη έχουν ενδιαφερθεί πολλοί για το συγκεκριμένο. O Χάρης ήδη έκλεισε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ορίστε, βλέπετε; Γι' αυτό λέω ότι όλα τα παιδιά θα βρούνε το δρόμο τους. Το Voice είναι ένα πολύ ωραίο πλατύσκαλο, όχι απλώς σκαλοπάτι, ένα πλατύσκαλο. Από εκεί και πέρα, πόσα σκαλιά θέλουν ν' ανέβουνε είναι δικό τους θέμα. Εμείς αυτό που είναι να κάνουμε, τους ανοίγουμε, τους παρουσιάζουμε και τους δείχνουμε σε όλους εσάς. Και πιστεύουμε με τον πιο καλό και τον πιο σωστό τρόπο. Ούτε σούργελα παρουσιάζονται σε μας ούτε κάποιον που δεν έχει φωνή τον αναδεικνύουμε και λέμε, «ουάου, είσαι φοβερός και δεν έχει ξαναπεράσει τέτοια φωνή από την Ελλάδα!». Αλλά όταν είναι κάποιος καλός, θα το λέμε. Αλλά έχει γίνει ντροπή, επειδή κάποια παιδιά δουλεύουνε και προσπαθούνε χρόνια να κατακτήσουν το όνειρό τους, να νιώθουνε ένοχοι γιατί είναι καλοί. Αφού είναι καλοί, δεν τους κάνω χάρη. Με το σπαθί τους. Και το συγκεκριμένο battle θεωρώ ότι σ' αυτό, εκείνη τη στιγμή ναι, ήταν πολύ καλοί και οι δύο. Ο Μπέκε ήτανε καλύτερος. Η γνώμη η δική μου. Δεν μιλάω ούτε σαν φάτσα ούτε...σαν φωνή, αυτό που άκουσα εγώ και ο τρόπος που τραγούδησε εκείνη τη στιγμή ναι, ήτανε λίγο καλύτερος, ήταν πιο σίγουρος σ' αυτό που έκανε.


Q: Ήταν πιο σίγουρος γιατί είχε και την εμπειρία στα πόδια του, γι' αυτό.
A: Ρε παιδιά, αυτό που ακούσατε. Τώρα αν είχε...με την ίδια λογική, η δεκαεξάχρονη που τραγούδησε με μια κοπέλα που ήτανε έμπειρη, και έμεινε το κορίτσι που δεν είχε καμία εμπειρία. Τι να κάνουμε, ήταν καλύτερη. Μένουνε πραγματικά αυτοί που αξίζουν.

Q: Σας αρέσει ένας νέος τραγουδιστής να έχει «θράσος» ή να είναι πιο ταπεινός; (Γωγώ Θωμά _ Εγώ Weekly)


A: Μ' αρέσει ένας νέος τραγουδιστής την ώρα που τραγουδάει να έχει υπέρμετρο θράσος, να έχει απόλυτο θράσος και όταν μιλάει και όταν παύει να τραγουδάει και παρουσιάζεται να είναι ταπεινός. Θέλω το θράσος να είναι δημιουργικό. Με γοητεύει το δημιουργικό θράσος στα παιδιά.


Q: Το λέτε αυτό για τον Παναγιώτη Σταμπάτο...


A: Και για τον Παναγιώτη και για την κοπέλα που έχει η Δέσποινα η Βανδή με τα μακριά μαλλιά, η Θεσσαλονικιά, πώς την λένε; Που την είδαμε κιόλας... η Κατερίνα, αυτή. ΄Ένα κοριτσάκι που πραγματικά όταν τραγουδάει έχει έναν τσαμπουκά χωρίς να υπάρχει λόγος, μια μαγκιά και όταν μιλάει είναι... όπως και ο Βιτζηλαίος, αυτός ο...αυτός, εξαιρετικός! Μια μαγκιά όταν τραγουδάει, ένα χρώμα, το τραγούδι το παίρνει και το σκίζει. Πραγματικά το Billy Jean ήταν από τις ωραιότερες εκτελέσεις που έχω ακούσει γενικώς. Εξαιρετικός τραγουδιστής. Αυτά τα παιδιά πραγματικά με γοητεύουν και ειδικά τον Παναγιώτη θα τον ήθελα πολύ στην ομάδα μου. Είναι ένας από τους παίκτες που ζήλευα και στενοχωριόμουνα που δεν είναι σε μένα.


Q: Έχετε μετανιώσει για μια επιλογή που κάνατε;
A:Για επιλογή που έκανα; Όχι, για καμία επιλογή, το ξαναείπα κιόλας και του Δρόσου ότι αν πάλι ξαναξεκινούσαμε απ' την αρχή, πάλι τις ίδιες επιλογές θα έκανα.... Ο καθένας έχει δικαίωμα και κρίση και κρίνεται και όλοι κρινόμαστε από τα αποτελέσματά μας, από τα λεγόμενά μας. Εγώ κρίνομαι απ' τις πράξεις μου, άλλοι ας κρίνονται απ' τα λόγια τους.

Q: Τι σας προσέφερε το The Voice; (Βίκυ Διαμάντη _ SuperTv)
A: Τι μου προσέφερε; Ντάξει... Στον τραπεζικό λογαριασμό μου καμιά 2-3 δισεκατομμύρια δολάρια. Πέρα απ' αυτό, όμως, είναι και... όχι, εντάξει, πλάκα κάνω. Να μη νομίζει ο κόσμος ότι το κάνω και σοβαρά, γιατί άμα είχα τόσα θα είχα λύσει το πρόβλημα της Ελλάδας, για την Ελλάδα θα ζούσα. Λοιπόν, εμένα προσωπικά αυτό που μου έδωσε το Voice, κατ' αρχήν μου έδωσε πολύ ωραίες στιγμές ανάμεσα σε πολύ αγαπημένους φίλους. Οι στιγμές που μοιράζομαι με την Δέσποινα, τον Μιχάλη και την Μελίνα και βέβαια, με τον Γιώργο τον Λιάγκα και με την παραγωγή του ΑΝΤ1 είναι μοναδικές και αυτό που είπα και από νωρίς στη συνέντευξη τύπου που ήσασταν όλοι μαζί, ότι πραγματικά νιώθω σαν να πηγαίνω πρώτη μέρα στο σχολείο και με γυρνάει πολλά-πολλά χρόνια πίσω. Αυτό και μόνο είναι πολύ όμορφο, το να νιώθεις ξανά παιδί μέσα σ' αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην εποχή μας και μέσα σ' όλο αυτό που τραβάμε όλοι μας, στον αγώνα και τον αγώνα που κάνουμε. Αυτές, λοιπόν, τις όμορφες, χαλαρές στιγμές τις ζω μ' αυτά τα παιδιά. Τολμώ να πω ότι πολλές φορές είναι οι στιγμές που αναζητώ και μου λείπουνε γενικά τα γυρίσματα, όταν συγκεκριμένα σε τρεις-τέσσερις μέρες και μετά από ένα μήνα ξαναβρισκόμαστε και κάνουμε όλα τα υπόλοιπα. Σ' αυτό το μήνα λοιπόν μου λείπανε τα παιδιά και το παιχνίδι, αυτή η χαλαρότητα που είχαμε μεταξύ μας. Αλλά πέρα απ' αυτό, μου έδωσε και την ευκαιρία το να συνεβρεθώ και να βρεθώ με καινούρια παιδιά, με άγνωστα παιδιά, με μεγάλα ταλέντα όμως, με παιδιά που έχουνε όραμα και αγαπάνε πολύ τη μουσική και έχουμε πολλά κοινά να μοιραστούμε. Κι εγώ σ' αυτά τα παιδιά, αυτοί βάζουν το ταλέντο κι εμείς βάζουμε την εμπειρία μας. Αυτός, λοιπόν, ο συνδυασμός αυτούς τους βοηθάει, εμάς μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι όταν νιώθουμε ότι πιάνει τόπο μια κουβέντα που θα πούμε.


Q: Είχατε ενδοιασμούς να συμμετάσχετε;
A: Εγώ κανέναν. Ήμουν πραγματικά ξεκάθαρος, ότι γουστάρω πάρα πολύ και ειδικά μετά βέβαια όταν έμαθα ποιοι είναι οι υπόλοιποι coaches ήμουνα πολύ πολύ ευχαριστημένος και πολύ ευτυχισμένος.

Διαβάστε ακόμα

Η Δέσποινα Βανδή μιλά στο Queen.gr για το The Voice, την παρουσίαση και τα... κιλά!