Η τρομακτική εμφάνιση της Jolie, η «μετάλλαξη» της Adele & η μητέρα με το απίστευτο κορμί

Γωγώ Φούντα
Η τρομακτική εμφάνιση της Jolie, η «μετάλλαξη» της Adele & η μητέρα με το απίστευτο κορμί

Xαμός και πάλι στη showbiz

Nαι φίλες και φίλοι, ήρθε επιτέλους η Παρασκευή! Και όχι μία οποιαδήποτε Παρασκευή, αλλά η πρώτη εντελώς καλοκαιρινή της χρονιάς! Έχουμε μπει λοιπόν στην τελική ευθεία για την αγαπημένη μας εποχή, η θερμοκρασία ανεβαίνει και η διάθεση γίνεται καλύτερη. Και πώς να μη γίνεται, όταν ο ήλιος λάμπει και η μέρα έχει μεγαλώσει; Όπως φυσικά συμβαίνει κάθε φορά, οι celebrities έχουν ήδη κατακλύσει τις παραλίες, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, και εννοείται ότι δε σταματούν να μας απασχολούν με όλα όσα κάνουν και δηλώνουν. Για ακόμη μία εβδομάδα λοιπόν, συγκεντρώσαμε τα θέματα που σας απασχόλησαν περισσότερο και σας κέντρισαν την προσοχή. Ας πάμε να δούμε.

Η Angelina Jolie, είναι μία από τις αγαπημένες stars, όχι μόνο αυτής εδώ της στήλης, αλλά και δική σας γενικότερα. Για το λόγο αυτό, μας απασχολεί σχεδόν σε κάθε της εμφάνιση, καθώς όλο και κάτι θα έχουμε να πούμε αλλά και να σχολιάσουμε. Αυτή τη φορά λοιπόν, δεν ήταν κάποια δήλωση, ταινία ή φιλανθρωπική της δραστηριότητα που μας τράβηξε το ενδιαφέρον, αλλά η εμφανισή της η οποία πλέον έχει γίνει ανησυχητική. Η Διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε στο μάθημα ποδοσφαίρου της Shiloh και της Zahara, μαζί με το Brad Pitt, και όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως το επίκεντρο. Δυστυχώς όμως, κανένας δεν έμεινε στην ομορφιά ή τη λάμψη της, αλλά στην τρομακτικά αδύνατη σιλουέτα της, η οποία κάθε φορά είναι και πιο μικροσκοπική. Σκούρα τα πράγματα για την Angie.

Kαι πάμε τώρα στην Adele, την οποία είχαμε χάσει εδώ και κάποιο διάστημα, μιας και τελευταία έχει αφιερωθεί στην οικογένειά της. Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, φρόντισε να μας αποζημιώσει για την απουσία της, και με αφορμή τα 27α γενέθλιά της, μεταμφιέστηκε σε George Michael προκειμένου να γιορτάσει την μεγάλη μέρα. Το αξιοθαύμαστο δε της υπόθεσης, είναι ότι όντως η Adele ήταν μία άλλη, ή στην προκειμένη άλλος, μιας και η συγκεκριμένη είναι μία από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις που είδαμε ποτέ! Εκτός λοιπόν όλων των άλλων, η βρετανίδα star διαθέτει και χιούμορ!

Aφήνουμε την Adele, και πάμε σε μία άλλη μεγάλη star, η οποία δεν μας τα λέει καλά τελευταία. Αναφερόμαστε στην Jennifer Lopez, η οποία μπορεί να είναι διάσημη, σέξι και πλούσια, αλλά μάλλον είναι και ανασφαλής αν κρίνουμε από αυτά που μαθαίνουμε. Η λατίνα star λοιπόν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να παντρευτεί τον Casper Smart, μιας και από τότε που τα ξαναβρήκαν η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Να θυμίσουμε, ότι ο άσημος Smart κεράτωσε την καλή του, και όχι μόνο μία φορά. 'Οπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, η είδηση προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια. J.Lo καλή μου τι έχεις πάθει;

Kαι ήρθε και η σειρά της της Beyonce, η οποία κάτι πρέπει να έχει πάθει τελευταία και μας έχει προβληματίσει. Το κορίτσι αυτό λοιπόν, μπορεί να είναι η διασημότερη γυναίκα του κόσμου και να έχει χρήματα με το τσουβάλι, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι τα ζόρια της τα τραβάει. Διαφορετικά, για ποιο λόγο να δημοσιεύει όλες αυτές τις ημίγυμνες και άκρως προκλητικές φωτογραφίες στο Instagram; Λες και έχει ανάγκη να δειχτεί ή να τραβήξει την προσοχή.

Πάμε τώρα και σε μία εγχώρια καλλονή, η οποία όπως και οι περισσότεροι Έλληνες celebrities, έκανε την απόδρασή της στη εξοχή το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς. Η Μαρία Κορινθίου λοιπόν, βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια στην Κρήτη, και όπως μας ενημέρωσε και η ίδια μέσω Instagram, πρόλαβε να... ερωτευτεί! Μόνο που το αντικείμενο του πόθου της δεν ήταν κάποιος άντρας, αλλά ένα γλυκύτατο... γαιδουράκι με το οποίο μάλιστα έβγαλε και selfie.

Kαι κλείνουμε όπως κάθε εβδομάδα, με το αγαπημένο μας gossip-tv.gr και τις διάσημες ελληνίδες που κατέκλυσαν τις παραλίες. Μία όμως μας έκανε τεράστια εντύπωση και δεν ήταν άλλη από την Μαριέττα Χρουσαλά η οποία μπορεί να γέννησε λίγο καιρό πριν, αλλά το κορμί της δεν μαρτυρά σε τίποτα ότι η γυναίκα αυτή είναι μητέρα και μάλιστα 2 παιδιών! Πραγματικά απίστευτο.

Aυτά λοιπόν και από εμάς. Καλό Σαββατοκύριακο και ραντεβού σε μία εβδομάδα!