Η ψεύτικη σχέση των 2 stars, η μετάλλαξη της Amal και το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

Γωγώ Φούντα
Η ψεύτικη σχέση των 2 stars, η μετάλλαξη της Amal και το παράπονο της Ελένης Μενεγάκη

Τι συνέβη αυτή την εβδομάδα στον κόσμο της showbiz;

Ακόμη μία Παρασκευή κατέφτασε, η πρώτη καλοκαιρινή και ηλιόλουστη, καιρός ήταν, και όπως συμβαίνει κάθε τέτοια μέρα, σαν θεσμός εδώ στο Queen.gr θα λέγαμε, συγκεντρώσαμε τα θέματα αυτά που σας τράβηξαν την προσοχή και σας προκάλεσαν το ενδιαφέρον περισσότερο, έτσι για να κάνουμε μία μικρή ανακεφαλαίωση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αγαπημένοι μας celebrities, δεν έκατσαν στιγμή σε ησυχία, και πώς θα μπορούσαν άλλωστε, με αποτέλεσμα η εβδομάδα που μας πέρασε να είναι γεμάτη πιπεράτα και ιντριγκαδόρικα θέματα. Βολευτείτε λοιπόν στην καρέκλα σας και ας πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Το θέμα που κέντρισε το ενδιαφέρον σας περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, έχει ως κεντρικό πρόσωπο μία γυναίκα, συγκεκριμένα ηθοποιό, η οποία μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστή στην Ελλάδα, αλλά σίγουρα η ατυχία της μας τράβηξε την προσοχή, και μας προκάλεσε τη συμπάθεια, καθώς το κορίτσι έπαθε κάτι το οποίο θα μπορούσε να συμβεί σε όλες μας. Η συμπαθέστατη κατά τ' άλλα Trim Beth Behrs, εμφανίστηκε στα Tony Awards με ένα υπέροχο θαλασσί φόρεμα, αλλά δυστυχώς με το Spanx της σε κοινή θέα. Μικρό το κακό θα μας πείτε! Όλες το φοράνε.

Πάμε τώρα σε ένα ζευγάρι, το οποίο λίγο καιρό πριν πολύ καμαρώναμε και θαυμάζαμε, όχι μόνο γιατί ταίριαζαν, αλλά γιατί φαίνονταν και πάρα πολύ ερωτευμένοι. Ε τελικά, πιαστήκαμε σαν τα ποντίκια στη φάκα, μιας και τα δύο αυτά διάσημα παιδιά, η Selena Gomez και ο Zedd, μάλλον δεν υπήρξαν ποτέ ζευγάρι! Την αποκάλυψη έκανε ο-πρώην αν το πάρουμε με την λογική-κολλητός της Selena, DJ Diplo, o οποίος γενικότερα δεν έχει αφήσει διάσημο για διάσημο στην ησυχία του. Η συμφωνία λέει έγινε για να ανέβουν οι πωλήσεις των δίσκων τους. Μα καλά, σε ελληνική ταινία παίζουν;

Και από τα ζευγάρια, ας πάμε τώρα σε μία λατίνα σεξοβόμβα, η οποία πολύ μας αρέσει και όπως φαίνεται αρέσει και σε εσάς. Η Sofia Vergara, είναι μία γυναίκα, χυμώδης και ερωτική με πλούσιες καμπύλες οι οποίες θαυμάζονται αρκετά, ιδίως από το αντρικό φύλο. Ωστόσο, η τελευταία της εμφάνιση, κάπως μας προβλημάτισε, μιας και οι καμπύλες αυτές είχαν σχεδόν εξαφανιστεί. Όχι ότι το κορμί της δεν παρέμενε σέξι και εντυπωσιακό, αλλά όντως η σιλουέτα της φαινόταν αρκετά... συρρικνωμένη! Δεν ξέρουμε γιατί πήρε την απόφαση να χάσει τόσα κιλά, αλλά εμείς την προτιμάμε πιο ζουμερή!

Αφού αναλύσαμε το σώμα της Vergara, ήρθε η ώρα να καταπιαστούμε και με το πρόσωπο της Amal Alamuddin. H Amal λοιπόν εσχάτως, απογοήτευσε πολύ τους θαυμαστές της, οι οποίοι την είχαν για διαφορετική και πιο ψαγμένη, αλλά δυστυχώς αντιλήφθηκαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Βλέπετε, η Amal, έπειτα φυσικά και από μαρτυρίες πλαστικών χειρουργών, έχει παρέμβει σχεδόν σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, με αποτέλεσμα να έχει σχεδόν... μεταμορφωθεί από την μέρα που την πρωτογνωρίσαμε. Πολλοί είπαν οτι έπεσε θύμα της ματαιοδοξίας που περιβάλλει το Hollywood. Εμείς πάλι λέμε, ότι από τη στιγμή που αποφασίζεις να παίξεις το παιχνιδάκι της δημοσιότητας, θα πρέπει να το παίξεις σωστά.

Tέλος, πάμε και σε ένα κορίτσι, το οποίο μπορεί να είναι αρκετά νέο και φρέσκο για να καταφύγει στο χειρουργικό νυστέρι, αλλά δυστυχώς όπως όλα δείχνουν, τα έχει κι αυτή τα θεματάκια της. Η Miley Cyrus λοιπόν, η οποία είναι και φρεσκοχωρισμένη και μάλλον απογοητευμένη, σύμφωνα με το κοντινό της περιβάλλον, έχει αδυνατίσει τόσο πολύ που έχε γίνει σκιά του εαυτού της. Οι φίλοι και η οικογένειά της ανησυχούν, αν και για την ώρα εκείνη φαίνεται να μη δίνει και ιδιαίτερη σημασία. Ελπίζουμε να είναι απλά φήμες.

Κλείνουμε με το αγαπημένο gossip-tv.gr και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία για ακόμη μία φορά μονοπώλησε το ενδιαφέρον των αναγνωστών και γενικότερα των τηλεθεατών. Η διάσημη παρουσιάστρια λοιπόν, εξέφρασε το παράπονο της για την Κύπρο και πιο συγκεκριμένα για το κανάλι το οποίο προβάλλει την εκπομπή της. Τι συνέβη άραγε;

Αυτά λοιπόν και από εμάς. Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, και ραντεβού σε μία εβδομάδα.