Οι τσακωμοί των Bradgelina, η αμακιγιάριστη Jennifer Lopez και η έξοδος της Μενεγάκη

Ερμιόνη Σαρρή
Οι τσακωμοί των Bradgelina, η αμακιγιάριστη Jennifer Lopez και η έξοδος της Μενεγάκη

Όλα τα hot news της εβδομάδας με ένα και μόνο κλικ

Αυτή την Παρασκευή έχουμε έναν παραπάνω λόγο να μετράμε αντίστροφα για το Σκ, καθώς η εποχή θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι παρά χειμώνα. Τα κοντομάνικα βγήκαν και πάλι στη φορά και μερικοί τολμηροί πήγαν ακόμη και στη θάλασσα. Πριν, λοιπόν, σας αποχαιρετίσουμε για αυτή την εβδομάδα μαζέψαμε τα πιο juicy νέα της εβδομάδας και είμαστε έτοιμες να σας κάνουμε μία γρήγορη (μα όχι ελλιπής) περίληψη. Πώς ήταν οι τελευταίες 7 ημέρες για τους αγαπημένους μας celebrities;

Για αρχή θα ανοίξουμε το φάκελο Bradgelina, καθώς η Angelina Jolie παραδέχτηκε πως δεν είναι όλα ρόδινα στον έγγαμο βίο τους. Υπάρχουν τσακωμοί και εννοείται πως έχουν ξεστομίσει ο ένας στον άλλον την ατάκα... «θέλω λίγο χρόνο». Μπράβο της που το παραδέχτηκε, αλλά να τη ρωτήσουμε κάτι μιας και μιλάμε για εκείνη. Angie μήπως αδυνάτισες κι άλλο; Οι νέες σου φωτογραφίες κάτι τέτοιο μαρτυρούν πάντως.

Και κλείνοντας το κεφάλαιο Angie, πάμε στην εξίσου γοητευτική Jennifer Lopez. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον Casper Smart και αυτό καθρεφτίζεται στο πρόσωπό της. Εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μείναμε... speechless.Ποια άλλη όμως είναι εξίσου σέξι, γοητευτική και καταφέρνει πάντα να μας καθηλώνει σε κάθε της εμφάνιση; Μα φυσικά η Ελένη Μενεγάκη η οποία διασκέδασε στο Club 22 παρέα με το Ματέο Παντζόπουλο και τον αδερφό της. Η παρουσιάστρια το έριξε έξω και το διαδίκτυο πήρε «φωτιά».

Τέλος, θα κλείσουμε το θέμα μας με κάτι μοδάτο και ταυτόχρονα πολύ γλυκό, αφού η Ρούλα Ρέβη μας έκανε να λιώσουμε βλέποντας τα δωράκια που έλαβε για τα διδυμάκια της. Περιμένουμε πώς και πώς να δούμε την πρώτη τους φωτογραφία.

Καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε να... χαμογελάτε!

Η Ρούλα Ρέβη πόσταρε τα τέλεια δώρα που της έστειλαν για τα μωράκια της!

Το έριξε έξω! Που διασκέδασε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ του Σαββάτου;

Η τρυφερή φωτογραφία της Μενεγάκη & του Παντζόπουλου από την έξοδό τους στον Κιάμο!