«Εμένα ο παππούς μου ήταν θρύλος» μπορεί να περηφανεύεται ο...

«Εμένα ο παππούς μου ήταν θρύλος» μπορεί να περηφανεύεται ο...

... o Steven R. McQueen, εγγονός του Steve McQueen, του γόη ηθοποιού με τον οποίο ήταν ερωτευμένες όλες οι γιαγιάδες μας.

O Steve McQueen, γεννημένος ως Terrence Steven McQueen και ευρύτερα γνωστός και ως «King of Cool» ήταν ένας από τους θρυλικούς ηθοποιούς του Hollywood που πρωταγωνίστησε σε ταινίες όπως το Thomas Crown Affair και το Magnificent Seven. O αντιήρωας του Hollywood που αγαπούσε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και έτρεχε σε αγώνες παντρεύτηκε τρεις φορές, αλλά μόνο με την πρώτη του γυναίκα, Neile Adams έκανε παιδιά, τη Terry Leslie και τον Chad.

To γιος του Steve με τη σειρά του απέκτησε τρία τέκνα από τα οποία έδωσε στον πρωτότοκο γιο του, το όνομα του του παππού του, Terrence Steven McQueen II. Το εγγόνι του μπορεί να μη γνώρισε ποτέ τον παππού του που πέθανε το 1980, αλλά εκτός από το όνομα, κληρονόμησε τη χάρη, το ταλέντο και το cool attitude του παππού του.

Κάποιοι τον θυμούνται από τα πρώτα του βήματα στη σειρά, Everwood: Η μικρή μας πόλη, αλλά το ευρύ κοινό τον γνώρισε από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στη σειρά «The Vampire Diaries» και τη ταινία «Piranha 3D». Ο όμορφος νέος που είναι φίλος του it girl του Los Angeles, Cory Kennedy καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα από τη πρώτη στιγμή με το ταλέντο του και τη γοητεία του, που θυμίζει έντονα αυτή του παππού του. Στα 22 του μόλις έχει δημιουργήσει προσδοκίες για μία καριέρα σαν αυτή του παππού του και ο θρύλος του χτίζεται μέρα με τη μέρα.