Η αρχόντισσα του χαλιού παντρεύτηκε

Η αρχόντισσα του χαλιού παντρεύτηκε

Η Δέσποινα Μοιραράκη, διάσημη ως η καλύτερη τηλεπωλήτρια ή αλλιώς η «βασίλισσα της μπουχάρας», χθες το βράδυ παντρεύτηκε τον καλό της, Γιάννη Κοντούλη σε ένα γάμο υπερπαραγωγή.

Και, ναι, η εφευρέτρια του «μπορντοροδοκόκκινου», ο άνθρωπος συνώνυμο της τηλεπώλησης, η βασίλισσα των περσικών χαλιών παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον εκλεκτό της καρδιάς της, πλοίαρχο Γιάννη Κοντούλη σε ένα γάμο που τα είχε όλα.

Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκαν δυο από τους top στις ειδικότητές τους, ο Βασίλης Μπουλούμπασης και ο Αχιλλέας Χαρίτος, αντίστοιχα, ενώ το νυφικό ήταν μια δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro. Έξι κάμερες υπό τη σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Μπιρσίμ, χαλιά στρωμένα στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας, ανθοστήλες και μόνο εκατό καλεσμένοι συνέθεσαν το σκηνικό του γάμου αυτού που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Γιατί όμως;

Ασχέτως με την αισθητική του γάμου αυτού, άποψη για τον αν ήταν ακριβός, ιδιαίτερα πολυτελής και προκλητικός δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κανείς, εκτός αν είναι απλήρωτος υπάλληλός της (αν υπάρχει). Από πού και ως που χρειάζεται ο καθένας που είναι νομοταγής και σωστός στις υποχρεώσεις του προς το κράτος να δίνει αναφορά για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή και πως ξοδεύει τα χρήματά του;

Ήταν ένας γάμος όπως ακριβώς εκείνη τον ονειρευόταν. Σε κάποιους άρεσε κι άλλοι πάλι τον βρήκαν ακαλαίσθητο. Το ότι το κόστος του έφτασε τα εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ δεν αφορά κανέναν εκτός από τους ίδιους τους νιόπαντρους.

Και στα δικά μας.