O άντρας ο πολλά βαρύς ο μποτοξαρισμένος!

O άντρας ο πολλά βαρύς ο μποτοξαρισμένος!

Η Χριστίνα Πολίτη κάνει talk of the town για τους μετροσέξουαλ άντρες στο Hollywood.

Στην τελευταία απονομή των Oscar εκτός από τα βραβεία εστιάσαμε στα ντραπέ φορέματα και στο λευκό πόδι της Angelina Jolie. Όμως αρκετοί εστίασαν και στις βαριές δόσεις μποτόξ που έχουν δεχτεί οι υπέρλαμπροι stars. Προσωπικά δε με σόκαραν καθόλου οι γυναίκες με γυαλιστερά πρόσωπα τζάμι σαν την Sandra Bullock ούτε τα αποτυχημένα ενέσιμα στα πεσμένα μήλα της Cameron Diaz. Αναμενόμενα στον ανταγωνισμό που έχουν τα κορίτσια για ένα ρόλο νέας και ποθητής γυναίκας.

Δεν είναι όλες Meryls - ούτε το νυχάκι της δε φτάνουν... Περισσότερο με σόκαραν οι φτιασιδωμένοι άντρες. Το μαλλί του -πάντα κούκλου για να μην είμαστε άδικοι- Brad Pitt που ήταν γλοιωδώς μακρύ σαν να το είχε κολλήσει πάνω στα δικά του και το είχε περάσει γλώσσα αγελάδας. Αυτό μέχρι και για τον Τρύφωνα Σαμαρά θα ήταν το πρώτο σοκ. Δεύτερο το κορακί φωτοστέφανο και η μποτοξαρισμένη φάτσα του Billy Crystal που έμοιαζε με γυναίκα που έχει κάνει αλλαγή φύλου -για να γίνει άντρας όπως η κόρη της Cher. Τρίτο και καλύτερο σοκ το video με τον Tom Cruise στην αρχή ως Επικίνδυνος Αποστολέας και το μαλλί που κρεμόταν σαν περουκίνι. Στο τέλος της απονομής βγήκε άψογος με το τεχνητό του γείσο και μούρη αλάβαστρο με look ψιλοτρόμου από την ακινησία. Αυτός το έχει βάλει αμέτι μου χαμέτι μου να παραμείνει Dorian Gray. Στα αχνάρια του βαδίζει και ο David Beckham. Δεν ξέρω γιατί οι τσαλακωμένοι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες μου φαίνονται εξίσου ελκυστικοί με τους νέους και φυσικά ζουμερούς.

Δε μιλάω για πλήρη εγκατάλειψη και πρόωρο γήρας αλλά κάτι φυσιολογικό σαν τον Tom Hanks. Όχι το look της μούμιας που λάνσαραν οι παρουσιαστές του CNN και έγινε επιδημία. Τελικά οι άντρες μήπως έχουν περισσότερη ανασφάλεια με το χρόνο και τα ρίχνουν όλα πάνω στις γυναίκες; Μήπως αυτοί μετά τα 40 σαλτάρουν φυτεύοντας μαλλιά, λυσσώντας στη γυμναστική και μιλώντας για γκόμενες ακατάπαυστα; Δεν έχω χειρότερο από μεσήλικα γκομενιάρη που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει. Μήπως η εμμηνόπαυση είναι blessing in disguise και βοηθάει τις γυναίκες παρά τα νευράκια να μην περιφέρονται ως πουρέιτζερς και να τεκνοποιούν μέχρι το βαθύ γήρας φοβούμενες το θάνατο; Αναγκαστικά οι περισσότερες βρίσκουν άλλο νόημα στη ζωή. Τη θηλυκότητα που έχασαν οι γυναίκες με την πλήρη ισότητα, τη δουλειά και τα καθημερινά βάρη φαίνεται βρήκαν οι άντρες, αν όχι όλοι, ένα μεγάλο ποσοστό που έχει ροπή στο στυλ metrosexual χάνοντας τον ανδρισμό του.