Χριστίνα Παππά θέλω να σε πιστέψω, αλλά δεν μπορώ!

Χριστίνα Παππά θέλω να σε πιστέψω, αλλά δεν μπορώ!

Το δήθεν λάθος

 

Έχουν δικαίωμα οι άνθρωποι να κάνουν λάθος; Η ερώτηση είναι ρητορική, γιατί κανείς δεν είναι σε θέση να κρίνει κάποιον άλλο για ένα, δύο ή όσα περισσότερα λάθη κάνει.

Εκείνος που διαπράττει το λάθος υφίσταται και τις συνέπειες. Υπάρχει μια συμπαντική δικαιοσύνη, που βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση.
Έτσι, όταν η Χριστίνα Παππά βγήκε σε πρωινή εκπομπή και άρχισε να μιλάει για ένα πολύ προσωπικό και ιατρικό θέμα του πρώην συζύγου της -και μαζί πήρε και η μπάλα τον αδερφό του- αντί να ζητήσει συγνώμη ή έστω να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, επικαλέστηκε το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κολντεμπέλα είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε να κάνει παιδί με τη Χριστίνα και δεν μπορούσε.

Αν και εγώ και όλοι σχεδόν γύρω μου δεν θυμούνται ποτέ τέτοια δήλωση- να πιστέψω ότι όντως το είχε πει- όμως από πού και ως πού σε νομιμοποιεί να μιλάς δημόσια για τα προσωπικά ζητήματα του πρώην σου με την αιτιολογία ότι ήταν γνωστά (σε ποιον ήταν γνωστά; Μόνο σε' κείνη φυσικά).

Πες ένα «δεν μπορέσαμε να κάνουμε παιδιά αν και το θέλαμε». Θα το καταλάβουμε, δεν χρειάζεται να μας παρουσιάσεις το σπερμοδιάγραμμα του πρώην συζύγου σου.

Θα μπορούσε να είναι ένα ανθρώπινο λάθος, μια άτυχη στιγμή. Η κουβέντα την παρέσυρε, είπε περισσότερα απ' όσα έπρεπε και εκεί να τελειώσει το θέμα. Όμως η Χριστίνα πέρασε στην αντεπίθεση υποστηρίζοντας πώς ό,τι φανέρωσε, ήταν ήδη γνωστό και πώς δεν το έκανε επίτηδες.
Θέλω να τη πιστέψω αλλά δεν μπορώ. Δεν είναι ένα νέο κορίτσι που μόλις ξεκινάει. Έχει 25 χρόνια καριέρας, ξέρει καλά να χειρίζεται την εικόνα της στα Media και γνωρίζει επίσης τη βαρύτητα που έχουν κάποιες αποκαλύψεις.

Το να θέλεις μια δόση ξαφνικής φήμης δεν είναι κακό. Μερικές φορές στη δουλειά αυτή χρειάζεται πού και πού να σε θυμούνται όμως τι σου φταίει και αυτός ο άμοιρος ιταλός μπασκετμπολίστας και ο αδερφός του.