Γιατί η Ναταλία Γερμανού μιμείται την Κορομηλά;

Γιατί η Ναταλία Γερμανού μιμείται την Κορομηλά;

Γράμμα στη Ναταλία.

Αγαπητή,
Ξέρεις πόσο πολύ σε συμπαθώ. Ξέρεις πόσο πολύ σε θαυμάζω. Ξέρεις ακόμη πόσα πολλά και καλά έχω γράψει σε αυτή τη στήλη κατά τη διάρκεια της θητείας μου (για τα προηγούμενα δεν φέρω καμία ευθύνη) αλλά σε παρακαλώ, δες την εκπομπή σου μια φορά πριν προβληθεί. Κάνε ένα βήμα πίσω, δες την εκπομπή προσεκτικά, ξέχασε ότι είσαι τηλεπερσόνα και θυμήσου ότι έχεις κι άλλες ιδιότητες και προσπάθησε να δεις τι κάνεις. Αυτά που έκανε 10-15 χρόνια πριν η Ρούλα Κορομηλά!

Δεν λέω, η Ρούλα ήταν leader στον τομέα της και αυτά που έκανε ήταν πρωτοποριακά για την εποχή, αλλά δεν περιμένουμε από σένα να τα επαναλαμβάνεις σήμερα. Γιατί κάλεσες τις 4 τηλεκριτικούς στην εκπομπή σου; Για να πείτε τι; Για να μιλήσετε για την τηλεόραση γενικά και αόριστα ή για να σου μιλήσουν στην εκπομπή σου για την εκπομπή σου; Ποιο λόγο έχεις να αυτοθαυμαστείς ή να αυτοσαρκαστείς; Και τέλος πάντων σου αρέσει να το κάνεις και πάω πάσο, αλλά το έκανες στην πρώτη εκπομπή, το έκανες στη δεύτερη, το έκανες στην τρίτη ε, γιατί να το κάνεις και στην τέταρτη; Η εκπομπή γίνεται για σένα ή για τον καλεσμένο ή τους καλεσμένους σου;

Καταλαβαίνω επίσης ότι η εκπομπή σου δείχνει και από τον τίτλο της ότι είναι βασισμένη σε σένα αλλά δεν το βλέπεις πως όσοι σ αγαπούν, σου λένε ότι πρέπει να αλλάξεις την πορεία που αρχικά σχεδίασες; Καταλαβαίνω ακόμη ότι είναι πολύ δύσκολο να τους ικανοποιήσεις όλους και καταλαβαίνω τέλος, ότι είναι ακόμη πιο δύσκολο να ικανοποιήσεις τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι από σένα, αλλά απ΄ ότι βλεπω το κανάλι είναι μαζί σου και σε στηρίζει. Άρα σε παίρνει να κάνεις μια μικρή υπέρβαση και να αλλάξεις. Να κάνεις μια εκπομπή που να σε χαρακτηρίζει και να μην επαναλαμβάνεις συνταγές του παρελθόντος που ναι μεν είχαν επιτυχία αλλά έγιναν και τελείωσαν. Η Κορομηλά αν θυμάσαι καλούσε στην εκπομπή της τους δημοσιογράφους που την έκραζαν, καλούσε τηλεκριτικούς και ανθρώπους που ήθελε να γνωρίσει από κοντά. Τότε ήταν πρωτότυπο και έξυπνο. Τώρα είναι επανάληψη. Σκέψου το.