H κόντρα Βίσση-Βανδή, το δώρο του Gosling στις γυναίκες και... μια νέα Kardashian!

H κόντρα Βίσση-Βανδή, το δώρο του Gosling στις γυναίκες και... μια νέα Kardashian!

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνείας.

Καίρο είχαμε να ακούσουμε για τη κόντρα Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή. Δηλαδή τόσο καιρό λες και δεν είχε γίνει ποτέ. Και όμως, να τα μας και πάλι, εν έτει 2014! Αυτή τη φορά αφορμή για να αρχίσουν οι φήμες ήταν το βράδυ που πέρασε η Βανδή στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ρέμος και η Βίσση, μόνο που η πρώτη πήγε στο καμαρίνι του Αντώνη και όχι της Αννούλας.

Και έτσι αρχίσαμε πάλι να μιλάμε για κόντρες και πάει λέγοντας. Βέβαια τώρα, κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν νομίζω να υπήρχε και ποτέ. Ξέρεις σοβαρή κόντρα, με δηλώσεις και πάει λέγοντας. Αλλά στην τελική θα μου πεις είχαμε και ποτέ σοβαρή δισκογραφία, για να έχουμε τα ξεκατινιάσματα του εξωτερικού;

Ήταν την περασμένη εβδομάδα όταν είδα από διάφορα σπίτια να σκάνε βεγγαλικά και δεν ήξερα τι γίνεται. Και μετά διάβασα ότι ο Ryan Gosling και η Eva Mendes χώρισαν. Και ξαφνικά τα θηλυκά πήραν και πάλι τα πάνω τους και οι γυναίκες μπορούν να ονειρεύονται ελεύθερα τον σούπερ-ντρούπερ άντρα του Hollywood.

Βέβαια ότι δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο περίπτωση οι περισσότερες από αυτές να τον γνωρίσουν δεν έχει καμιά σημασία. Αρκεί που χώρισε από αυτή την αδιάφορη γκόμενα! Υπερβάλλω; Μπα, ρώτα και την κοπέλα μου.

Επιστροφή στο μακρύ μαλλί για την Jennifer Aniston. Η star του Hollywood σου λέει μετάνιωσε για την επιλογή της να κόψει κοντό το μαλλί της πριν από κάτι μήνες, γιατί ένιωσε ότι την έκανε να δείχνει μεγαλύτερη.

Καλή μου, όχι δεν φταίει αυτό που έδειχνες μεγαλύτερη, απλά πλέον είσαι. Είσαι 44 ετών! Ξεπέρασέ το και προχώρησε. Δεν είσαι και ο Χαϊλάντερ για να μην μεγαλώνεις.

Ο κόσμος των μαθηματικών έχει μεγάλο πρόβλημα με την οικογένεια Kardashian. Κοιτάς και δεν βγαίνουν τα νούμερα. Για παράδειγμα, η οικογένεια αποτελείται από 6 γυναίκες (η μαμά, οι 3 κόρες Kardashian και οι δύο κόρες Jenner) και από δύο άντρες (τον μπαμπά Jenner και τον αδερφό Kardashian), άρα σύνολο 8. Όμως πως γίνεται να προστεθεί στους Kardashian μια ακόμα γυναίκα και ο αριθμός της οικογένειας να μένει ίδιος, δηλαδή 8; Μιλάμε για σπαζοκεφαλία!

Ή και όχι, γιατί απλά μειώθηκε ο αριθμός των αντρών - ναι, ο Kris Jenner θυμίζει πλέον γυναίκα!

Το καλό βέβαια είναι πως είναι η πιο λεπτή γυναίκα στην οικογένεια Kardashian. Μήπως η Kim να αρχίσει να ανησυχεί λιγάκι;

Αυτά είναι ωραία θέματα: «5 ασκήσεις που θα σας κάνουν θεά στο σεξ». Και στο Queen σας τις έδειξαν και με φωτογραφίες, γιατί όπως και να το κάνεις μία εικόνα είναι 1.000 λέξεις!

Όλα ωραία, αρκεί μετά τις ασκήσεις να έχεις όρεξη και για σεξ. Γιατί αν κρίνω από διάφορες γυναίκες το πιο πιθανό είναι μετά τις ασκήσεις να σου πετάξει και ένα «είμαι κουρασμένη και πιασμένη» και εσύ να μείνεις με την... άσκηση στο χέρι. Υπάρχουν και αυτοί οι κίνδυνοι στη δουλειά.