Οι νέοι celebrity έρωτες, τα νευράκια του Παντζόπουλου και τι θέλουν οι άντρες στο σεξ

Οι νέοι celebrity έρωτες, τα νευράκια του Παντζόπουλου και τι θέλουν οι άντρες στο σεξ

Έρωτες, εξώδικα, κιλά και σεξ. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τι ήταν και αυτό; Με το που βγήκε ο ήλιος και ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία ο κόσμος της γυναίκας και της showbiz κατακλύστηκε από δύο πράγματα: κόλπα για να χάσεις κιλά (κυτταρίτιδα, κοιλίτσα κτλ) και έρωτες.
Και με το πρώτο δεν θα ασχοληθώ – γιατί είναι γνωστό πως όταν ένας άνδρας μπαίνει ανάμεσα στη γυναίκα και τα κιλά της στο τέλος βγαίνει χαμένος! Ακόμα και να μην έχει άδικο, θα χάσει. Αλλά τους έρωτες της ελληνικής showbiz δεν θα τους αφήσω έτσι.

Όπως τα σαλιγκάρια βγαίνουν στους δρόμους μετά τη βροχή, έτσι και οι δικοί μας celebrities είδαν ήλιο και αποκάλυψαν τους έρωτές τους. Γιατί όπως και να το κάνεις τι να την κάνεις την άνοιξη χωρίς έρωτα;

Οι φήμες θέλουν τον Γιάννη Αποστολάκη και την Ελισάβετ Σπανού να είναι ζευγάρι. Ο σεφ και η τραγουδίστρια θα είναι ένα από τα ζευγάρια του νέου show του Mega «Just the 2 of us» και οι συνεργάτες τους λένε πως είναι η τέτοια η χημεία μεταξύ τους, που κι αν δεν είναι ζευγάρι, τότε θα γίνουν σύντομα.
Ή απλά κάποιοι κάνουν τα πάντα ώστε να σιγουρέψουν τα ψηλά νούμερα του show που αρχίζει τη Τετάρτη. Γιατί μπρος στη τηλεθέαση, τι είναι μια φήμη;

Πιο στάνταρ όμως είναι ο έρωτας της Βίκυς Καγιά, που παραδέχθηκε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά. Καλά να είναι το ζευγάρι, ευτυχισμένο και να το απολαύσει.
Απλά να έχετε το νου σας κύριε Κρασσά, γιατί είδατε και τις αντιδράσεις του Μάκη Παντζόπουλου. Ωραία η δημοσιότητα, μέχρι να γίνουν τα νεύρα κρόσσια.

Και σε περίπτωση που δεν το ξέρεις για τον Μάκη, μάθε το. Έξαλλος είναι ο σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη από τους παπαράτσι και δεν δίστασε να στείλει εξώδικο.
Ναι, εν μέρει σας καταλαβαίνω κύριε Παντζόπουλέ μου, σας έχει τρελάνει αυτή η δημοσιότητα, αλλά μεταξύ μας τώρα, σχέση με την Ελένη Μενεγάκη έχετε. Όχι με την κυρά Ελένη από τον 2ο όροφο της πολυκατοικίας σας, που κάνει έναν μουσακά μούρλια και έχει λυόμενο στη Λούτσα για ξέγνοιαστες διακοπές. Τι περιμένατε;

Τι λες; Αλήθεια; Σοκ και δέος; Η Jennifer Aniston αποφάσισε να αποκαλύψει πώς πάχυνε και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, όταν δήλωσε πως για τα έξτρα κιλά της φταίει το... φαγητό!
Τι λες; Και εγώ που νόμιζα ότι αναπνέει πολύ γρήγορα. Η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια.

Γίνεται να πέσει στην αντίληψή σου θέμα «Επιτέλους και μια star του Hollywood δείχνει τις ατέλειες στο σώμα της» και να μην το δεις; Όχι δεν γίνεται. Έτσι μπήκα και εγώ, και είδα φωτογραφίες της Cameron Diaz από την παραλία.
Και κοίταξα τις φωτογραφίες, τις ξανακοίταξα, πήρα τον φακό του Σέρλοκ Χολμς και ακόμα να βρω τις ατέλειες της 42χρονης. Επιμένω στο 42χρονη. Αλήθεια.

Με ενδιαφέρον είδα το θέμα «Τι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι και ντρέπονται να το ζητήσουν». Και εν μέρει θα συμφωνήσω. Αρκετά από αυτά δεν τα ζητάμε.
Αλλά όχι επειδή ντρεπόμαστε αλλά για να μην τα πάρετε στο κρανίο και χάσουμε και το σεξ στο τέλος.
Απλά πράγματα.