Η «φτώχια» της Τσιμτσιλή, η αγνώριστη Rihanna και πώς είναι η σωστή γυναίκα (μετά το σεξ)

Η «φτώχια» της Τσιμτσιλή, η αγνώριστη Rihanna και πώς είναι η σωστή γυναίκα (μετά το σεξ)

Πρεμιέρες, κακίες και μαθήματα ζωής. Ο Μίστερ Χάιντ βλέπει την επικαιρότητα αλλιώς.

Τι κι αν διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα και το κλίμα είναι λίγο γιορτινό; Όπως καταλαβαίνουμε τα μεγάλα πράγματα και το πάρτι στην ελληνική showbiz έχει σταματήσει.

Δεν πιστεύεις εμένα; Τότε ρώτα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τι κι αν παρουσιάζει πρωινή εκπομπή και βγαίνει στο γυαλί; Πλέον φαίνεται ότι έχει πέσει μαχαίρι στα χρήματα και το κορίτσι φοράει ρούχα από το Zara αξίας 49.95 ευρώ.
Αχ, που είναι εκείνες οι εποχές που αλλάζανε τα φορέματα σαν τα πουκάμισα κι αν δεν ήταν μάρκα, τότε γινόταν χαμός;
Θα μου πεις φυσικά και με το δίκιο σου «εσύ ρε φίλε από πού ψωνίζεις;». Δεν διαφωνώ και εγώ φαν των Zara είμαι, αλλά εκπομπή δεν έχω!

Btw ποτέ δεν κατάλαβα αυτές τις τιμές «49.95». Δηλαδή γιατί όχι «50» αφού τόσα δίνεις στο τέλος. Απλά αναρωτιέμαι.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα θέμα. Αν είναι να κάνεις κάτι, η ουσία είναι να το κάνεις όπως πρέπει. Και τι εννοώ; Ωραίες οι selfies, της μόδας είναι, όλοι οι διάσημοι ανεβάζουν, αλλά να το κάνουμε και σωστά.
Διαβάζω τον τίτλο του θέματος «Το selfie της Μαριεττας Χρουσαλά αμέσως μετά το ντους» και ως γνήσιο αρσενικό-λιγούρι μπαίνω να κοιτάξω. Και τι να δω; Μια φωτογραφία ταυτότητας!
Βρε, δεν βλέπετε τη Rihanna, την Kate Upton και τις άλλες διάσημες τι sexy selfies ανεβάζουν στα social media; Πάρτε κανένα μαθηματάκι.

Και τώρα που είπα Rihanna. Αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να κοιτούν οι γονείς της και αν αναρωτιούνται που στο καλό χάθηκε το κοριτσάκι τους. Βλέπεις διέρρευσε μια φωτογραφία της από τότε που ήταν πάνω-κάτω 14-15 ετών και δεν έχει καμιά σχέση με τη pop star που όλοι γνωρίζουμε.
Και μην μου πεις ότι ήταν πολύ μικρή. Στα 16 της και φωτογραφιζόταν σε καυτές πόζες. Βέβαια σήμερα το έχει τερματίσει, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Ε, όχι. Αυτό πάει πολύ. Δεν λέω, από τα καλύτερα παιδιά ο Jason Segel και με πολύ χιούμορ, αλλά το να σφάζονται οι γυναίκες για πάρτη του δεν μπορούμε να το εξηγήσουμε. Που λες η Katie Holmes και η Michelle Williams δεν μιλιούνται πλέον και οι φήμες λένε ότι για αυτή τη κόντρα φταίει ο γνωστός ηθοποιός.
Τελικά με αυτά που βλέπω έχω αρχίσει να πιστεύω ότι κάποια μέρα θα μας κάτσει και εμάς μια star του Hollywood. Γιατί όχι, σε παρακαλώ; Αφού γούστο δεν έχουν. Κακό είναι να ελπίζεις;

Ωραίο το θεματάκι «Τι θέλουν οι άνδρες στο κρεβάτι». Αλλά βρε κορίτσια ξεχάσατε το πιο βασικό για μετά το σεξ: να πηγαίνετε σπίτι σας! Αφού έχετε κάνει το σνακ...