Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η εθνική μας μεγαλοκοπέλα;

Είναι η Ζέτα Μακρυπούλια η εθνική μας μεγαλοκοπέλα;

Να την παντρέψουμε να ησυχάσουμε!

Και ξαφνικά ήταν σαν να ήρθε η Πρωτοχρονιά νωρίτερα! Σαν ο Αϊ Βασίλης να βιάστηκε φέτος και να φερε τα δώρα του μια εβδομάδα πιο μπροστά. Για τέτοια χαρά μιλάμε! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε γενικά και αόριστα σε μια συνέντευξη ότι «θα το πάρει το κορίτσι» και οι καμπάνες ακούστηκαν σε όλη την Ελλάδα. Και να οι ευχές των επωνύμων στο ζευγάρι, και να τα υπονοούμενα στη Ζέτα, και να οι προβλέψεις για το που, το πότε και το πώς θα γίνει ο γάμος λες και τη Μακρυπούλια την πήραν τα χρόνια και αν δεν την πάρει ο Χατζηγιάννης- η τελευταία μας ελπίδα;- θα μας μείνει στο ράφι και δεν θα ξέρουμε τι να την κάνουμε.

Βέβαια, την Μακρυπούλια προσπαθούμε να την παντρέψουμε μια δεκαετία τώρα. Από τότε που ήταν 25 χρονών, μοντέλο που ούτε καν φανταζόταν ότι μια μέρα θα έπαιζε στην Α΄ Εθνική και απογοητευόμασταν κάθε φορά που γραφόταν και σχεδόν ταυτόχρονα διαψευδόταν ότι θα την παντρευτεί ο Αντώνης Ρέμος. Σαν να είναι η εθνική μας μεγαλοκοπέλα. Λες και είμαστε ο Σταυρίδης που πρέπει να παντρέψει τις αδερφές του πριν πάει στην εκκλησία με την Μάρθα Καραγιάννη.

Είναι απίστευτος ο συντηρητισμός μας καμιά φορά. Όσο μοντέρνοι και προχωρημένοι κι αν είμαστε ή λέμε ότι είμαστε, μας έχει ποτίσει τόσο πολύ το παραμύθι του έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα που μόνο αν στο τέλος «το πάρει το κορίτσι» όπως μας υποσχέθηκε θα είμαστε ευχαριστημένοι. Μετά βέβαια το σήριαλ θα συνεχιστεί με το πότε θα κάνουν παιδί, το πρώτο, το δεύτερο ή το τρίτο... Καταλαβαίνω ότι μέσα στα προβλήματα πρέπει να ασχολούμαστε και με καμιά σαχλαμάρα που δεν μας αφορά άμεσα- βοηθάει να ξεχνιόμαστε- απλά να, καμιά φορά παρα είμαστε αγενείς...


Υ.Γ Το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων χτύπησε την Queen B.
Το καλιαρντό θα επανέλθει μετά την Πρωτοχρονιά...